După ce soţul a iertat-o, fiind acuzată de infidelitate, Raluca Moianu a făcut anunţul! Vedeta şi-a mărit familia: ”Bine ai venit, micuţule…”

Publicat: 18/10/2017 | 08:26

Raluca Moianu a fost implicată într-un scandal în urmă cu câţiva ani, când a divorţat de soţul ei, Marius Ancuţa, fiind acuzată de infidelitate. Se pare că bărbatul  a reuşit să treacă peste, iar acum formează din nou o familie.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care îşi anunţă prietenii virtuali că şi-a mărit familia, alături de o fotografie sugestivă. Nu, nu este vorba despre al doilea copil, ci despre un hamster pe care şi l-a dorit foarte mult fiica ei.

Ştiţi momentul acela când copilul vrea hamster şi nu îl poţi refuza? Bine ai venit, micuţule Stitch, în casa noastră!”, a anunţat fosta prezentatoare TV pe Facebook.

Raluca Moianu i-a luat fetiţei sale un hamster.
Raluca Moianu i-a luat fetiţei sale un hamster.

Raluca Moianu a fost ani de zile una dintre cele mai iubite prezentatoare din ţara noastră, iar emisiunile prezentate, pe rând, la TVR şi la Kanal D, i-au asigurat un număr imens de admiratori. Raluca s-a retras în cele din urmă din televiziune, iar divorţul prin care a trecut acum cinci ani a fost unul dintre momentele de cumpănă din viaţa ei.