E cea mai dureroasa despartire! Decizia RADICALA luata de Monica Anghel in urma cu putin timp: “Nu ma mai regaseam”

Publicat: 20/08/2014 | 11:45
E cea mai dureroasa despartire! Decizia RADICALA luata de Monica Anghel in urma cu putin timp: “Nu ma mai regaseam”

Fanii Monicai Anghel au suferit foarte mult atunci cand vedeta le-a marturisit ce schimbare se va produce in viata ei. Dupa sapte ani de matinal la un cunoscut post de radio, artista a decis sa renunte definitiv la acest lucru. Am aflat de ce!

Sapte ani, vocea ei s-a auzit in fiecare dimineata pe un cunoscut post de radio. Monica Anghel le spunea “buna dimineata” romanilor si le aducea voia buna in suflet. Insa, acum a luat o decizie radicala, care i-a socat pe toti fanii ei.

Cantareata a hotarat sa renunte la emisiunea ei si sa isi vada mai departe de cariera artistica. Decizia a fost luata, spune ea, pentru ca nu se mai regasea in noul format al productiei, care urmeaza sa se bazeze mai mult pe stiri.

Monica Anghel

 

CITESTE SI

Imagini pe care nu le-ai mai vazut nicaieri! Monica Anghel si tatal ei au o pasiune mai putin obisnuita. Vezi cum se distreaza

Momente CUMPLITE pentru Monica Anghel! I s-a facut rau la filmari si a ajuns in perfuzii

“Dupa aproape sapte ani, si eu, si ei, am zis ca trebuie sa fac si altceva si asta a fost. In perioada in care am fost la radio am cam lasat muzica in planul doi. Consider, insa ca am inca multe de spus in muzica si in ultima perioada am cam neglijat aceasta parte. Vreau sa ma reapuc de muzica. Din cate am inteles, intentia lor este sa faca un matinal orientat mai mult pe stiri. Eu, insa sunt om de divertisment, sunt actrita, sunt artista, nu ma mai regaseam in acest format”, a declarat artista, pentru pagina de media.

Dupa sapte ani, Monica Anghel a decis sa renunte la matinalul de la radio
Dupa sapte ani, Monica Anghel a decis sa renunte la matinalul de la radio

Programul incarcat i-a pus capac

In primavara acestui an, Monica Anghel a trecut prin momente cumplite. In timpul filmarilor, artistei i s-a facut foarte rau, iar colegii ei au fost nevoiti sa cheme salvarea. Inregistrarile au fost intrerupte o ora, timp in care vedeta a stat in perfuzii. Cel mai probabil, starea de rau i se trage de la programul infernal de munca din ultima perioada. „Probabil ca s-a acumulat foarte multa oboseala. Am avut un program foarte incarcat si solicitant, in ultima perioada”, a declarat vedeta.

A.D.

 

Citește și...