E cel mai bogat arădean, cu peste 100 mil €. Mega-scandal în familia ”Regelui vagoanelor”: au divorţat şi acum…

Publicat: 19/06/2017 | 00:00

Singurul businessman din Arad care a intrat în topul ”Forbes”, Valer Blidar, cel supranumit ”Regele Vagoanelor”, a reuşit să facă bani frumoşi din afacerile cu material rulant, ajungând la o avere de aproximativ 520 de milioane de lei, adică peste 100 de milioane de euro. Dacă, din punct de vedere financiar, ”Regele Vagoanelor” nu are nici o grijă, nu se poate spune acelaşi lucru despre familie... căci liniştea nu se cumpără cu bani, iar fiinţa cea mai de preţ, fiica lui, are mari probleme cu fostul soţ! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive. (CITEŞTE ŞI: Scandal de pomină cu moştenitoarea ţarului Romanov. O milionăreasă din Bucureşti s-a plâns la Poliţie că e hărţuită sexual de un…)

Banii nu le cumpără pe toate şi asta a văzut chiar Valer Blidar, a cărui principală companie este Astra Vagoane Călători, cel mai mare producător local de material rulant de cale ferată. Valer Blidar mai controlează şi Banca Comercială Feroviară, ale cărei produse nişate au ca ţintă întreprinderile mici şi mijlocii, dar şi persoanele fizice. (Un alt milionar, dar de la Astra Giurgiu, are însă probleme financiare, aşa cum arătam AICI)

Nu poate controla, şi probabil că nici nu vrea asta, viaţa fiicei sale, care se consideră realizată… mai puţin în căsnicie. Relaţia ei cu tatăl copiilor ei, Mugur Daniel Mehedinţu, s-a încheiat, şi nu în mod amiabil, pentru că au ajuns la confruntări în faţa instanţelor de judecată, iar miza sunt… copiii! (CITEŞTE AICI CUM S-A TRANŞAT UN ALT CONFLICT PE CUSTODIA COPIILOR ÎN CARE ESTE IMPLICAT UNUL DIN CEI MAI BOGAŢI OAMENI DIN LUME)

Potrivit dosarelor înregistrate pe portalul instanţelor de judecată, Mihaela Blidar a cerut judecătorilor să emită o hotărâre care să înlocuiască acordul tatălui cu privire la cei doi minori, pentru a putea să-i scoată din ţară. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 i-au dat dreptul mamei să obţină paşapoarte pentru Andrei şi Alexia, cu care urmează să iasă din ţară pentru o scurtă perioadă de timp. Potrivit legii, nici unul dintre soţi nu poate să părăsească România cu un minor, dacă celălalt soţ nu este de faţă ori nu îşi exprimă în scris, la notar, consimţământul. Fostul partener de viaţă al fiicei ”Regelui vagoanelor” a mai fost chemat de fosta soţie în judecată şi într-un al dosar, aceasta solicitându-i majorarea sumelor reprezentând pensia de întreţinere şi cheltuielile cu educaţia şi îngrijirea minorilor, proces care urmează să ajungă pe masa judecătorilor. (CITEŞTE ŞI: În timp ce seniorul milionar e închis, juniorul îşi trăieşte viaţa. Cocoş Jr. şi sexy-Orlanda au ”fugit” în vacanţă! – VIDEO EXCLUSIV CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Bătălia dintre cei doi foşti soţi este extinsă şi pe alte planuri, mai exact către zona banilor, pentru că ex-ginerele ”Regelui Vagoanelor” încearcă să o atingă în acest mod pe mama copiilor săi. Astfel, a luat legătura cu un executor judecătoresc, care a început procedurile de executare silită a Mihaelei Blidar, pentru un presupus împrumut pe care i l-ar fi acordat Mehedinţu. Procesul nu a început, încă, nici în acest caz.