E hotarat sa plece la Copenhaga! Asculta in exclusivitate piesa cu care Tudor Turcu vrea sa castige Eurovisionul

Publicat: 18/02/2014 | 00:20

Anul trecut s-a clasat pe locul al saselea in selectia nationala Eurovision, insa asta nu l-a daramat. Tudor Turcu a muncit si mai mult, iar anul acesta este hotarat sa reprezinte Romania la Copenhaga, unde va avea loc marea finala.

In 2013, Tudor Turcu participa pentru prima data la Eurovision si isi pusese mari sperante in melodia sa. Din pacate insa, „Hello” nu a facut o figura prea buna, asa ca artistul s-a clasat pe locul al saselea, dupa ce a obtinut patru puncte din partea juriului si sase in urma televotului.

Tudor Turcu este mai hotarat ca oricand sa castige Eurovisionul de anul acesta si chiar sa aduca trofeul de la Copenhaga in Romania foto: Alex Csiki
Tudor Turcu este mai hotarat ca oricand sa castige Eurovisionul de anul acesta si chiar sa aduca trofeul de la Copenhaga in Romania foto: Alex Csiki

Acest lucru nu i-a taiat aripile ci, dimpotriva, l-a facut sa se ambitioneze si mai mult. In lunile care au trecut, Tudor a cautat piesa cea mai buna, care sa ii aduca locul intai pe podium. „World of Dreams” este rezultatul noptilor nedormite din ultima vreme, pe care artistul le-a petrecut in compania colegilor sai de trupa si spune o poveste de iubire desprinsa parca din „Luceafarul” lui Eminescu.

Acesta este stativul pe care Tudor l-a comandat special pentru Eurovision foto: Alex Csiki
Acesta este stativul pe care Tudor l-a comandat special pentru Eurovision foto: Alex Csiki

CITESTE SI:

E hotarat sa castige Eurovisionul! Vezi ce solist si-a facut stativ de microfon din motor de BMW!

Tudor Turcu a făcut spectacol la Eurovision, şi nu doar cu vocea! A desenat un chip de femeie in timp ce cânta piesa „Hello”

Stefan Stan, Naomy si Tudor Turcu stau cu sufletul la gura! Azi se decide soarta Eurovision! Vezi ce spun despre asta

Tudor Turcu a devenit celebru dupa
Tudor Turcu a devenit celebru dupa „X Factor” foto: Alex Csiki

„Melodia s-a nascut din prietenia pe care o am cu colegii mei de formatie, iar versurile sunt scrise alaturi de un prieten drag, care a preferat sa ramana necunoscut. Impreuna spunem povestea luptei pe care fiecare dintre noi o duce cu sufletul sau si in care isi cauta cu disperare scaparea, fericirea, linistea. Dupa un an de la prima mea participare la Eurovision, simt ca in sfarsit pot fi, alaturi de colegii mei, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Eu nu contorizez lucrurile in castig si esec, ci doar in victorii si am convingerea ca, indiferent de rezultat, participarea noastra va fi o victorie”, a declarat Tudor Turcu, pentru CANCAN.ro.

Si-a facut stativ de microfon special pentru Eurovision

Ca o dovada in plus ca este hotarat sa ajunga pe scena de la Copenhaga, Tudor nu a scapat din vedere nici detaliile ce tin de imaginea lui. Artistul si-a facut special pentru concurs un microfon extrem de original. Acesta este realizat dintr-un motor de BMW 318, iar constructia lui a durat mai bine de o luna.

„Dupa un an de la prima mea participare la Eurovision, simt ca in sfarsit pot fi, alaturi de colegii mei, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Eu nu contorizez lucrurile in castig si esec, ci doar in victorii”. Tudor Turcu

Aiana Dinu

 

Citește și...