E jale mare in dormitorul lui Ruby de cand s-a intors din jungla! Am aflat de ce a rarit-o cu partidele de sex

Publicat: 24/03/2015 | 13:45
E jale mare in dormitorul lui Ruby de cand s-a intors din jungla! Am aflat de ce a rarit-o cu partidele de sex

Dupa ce a stat 21 de zile in jungla africana, Ruby nu s-a intors acasa cu forte proaspete, ci epuzata fizic si psihic. Desi toata lumea se astepta sa petreaca cat mai mult in compania iubitului, se pare ca a preferat ca o alta persoana sa-i fie alaturi.

Momentele de intimitate cu iubitul ei, Robert au fost destul de putine, cel putin imediat dupa reintoarcerea din Africa de Sud. Ruby a preferat mai mult compania bunicii sale, sperand ca asa se va pune mai usor pe picioare.

 

Ruby a slabit considerabil in jungla
Ruby a slabit considerabil in jungla

A avut nevoie de ingrijirile lui mamaie

 

Dupa ce s-a intors din jungla africa, Ruby s-a inchis in casa si, timp de cateva zile de abia daca a iesit de cateva ori afara din casa. Desi toata lumea se astepta ca aceasta decizie sa-l includa si pe iubitul ei, dansatorul Robert, se pare ca artista a preferat mai mult compania buncii sale. „Mamaie” asa cum o alinta cantareata a fost in permanenta alaturi de tanara. Desi a mutat-o pe batrana din Medgidia, locul ei natal, cat mai aproape de apartamentul in care locuieste cu iubitul ei, Ruby i-a cerut femeii sa nu se mai duca acasa, ci sa ramana sa aiba grija de ea. Se pare ca artista, care a fost crescuta de mica de bunica, si, uneori, are nevoie de afectiunea ei. De altfel mamaie este cea care are grija ca artista sa manance mereu sanatos si sa nu sara nicio masa principala. De altfel, Ruby a intrat la o cura de ingrasare imediat ce s-a intors in Romania, iar preparatele bunicii i-au fost de bun augur.

 

 

Ruby s-a umplut de bube in jungla
Ruby s-a umplut de bube in jungla

CITESTE SI:

Adevarul nespus despre bubele de care Ruby s-a umplut in jungla! Ce s-a intamplat de fapt cu fata ei! „Totul a inceput cand…”

 

A mancat gandaci in jungla, dar n-au fost multi ca sa-i ajunga! Cu ce se hraneste acum Ruby ca sa se… ingrase!

 

Minute bune s-au sarutat in mijlocul aeroportului
Minute bune s-au sarutat in mijlocul aeroportului

Robert nu a avut nimic impotriva

 

Fara doar si poate, Robert, iubitul solistei, si-ar fi dorit sa recupereze cele trei saptamani de pauza pe care le-a avut cu Ruby, insa s-a vazut nevoit sa amane momentul. In plus, nu s-a impotrivit deloc deciziei luate de cantareata, aceea de a o lua acasa pe bunica ei, mai ales ca Robert si „mamaie” au o relatie extrem de apropiata.

RUBY

 

Denisa Macovei

 

Citește și...