E mare sărbătoare în familia LIDIEI BUBLE! Artista le-a transmis urări emoţionante mamei şi surorii ei: „Dorul…“

Publicat: 12/06/2017 | 15:23

În această zi de luni, îndrăgita cântăreaţă Lidia Buble a avut motiv de sărbătoare, asta deoarece azi s-au născut atât mama sa, cât şi sora ei cea mare.

Iubita lui Răzvan Simion a dorit să le transmită un gând bun fiinţelor dragi din viaţa sa, aşa că a decis să facă acest lucru prin intermediul contului ei de Facebook. Pe reţeaua socială, cântărereaţa a făcut publice atât imagini, cât şi mesaje care au reuşit să emoţioneze pe toată lumea.

„Blanda, asa cum esti si in ziua de azi, m-ai convins sa pretuiesc sfaturile oamenilor mari, m-ai invatat sa-L slavesc pe Domnul si sa dau iubire celor ce-mi pun doar spini in cale. Dorul de tine se stinge doar la gandul ca eşti bine. La multi ani, Maicuţa mea!“, a fost mesajul Lidiei Buble în momentul în care le-a arătat tuturor o poză cu mama sa.

„Cum te iubeste sora cea mare o poate face doar mama ta. Nu întâmplător, in cazul meu, amandoua sunt născute in aceeaşi zi. La multi ani, Dana! Distanta dintre sufletele noastre nu se masoara in km… ci doar in bataile sincronizate ale inimilor“, a scris mai adăugat cântăreaţa şi în dreptul imaginii cu sora ei.

Citește și...