E o cheltuitoare desavarsita! Dupa doi ani de cariera, Ruby n-are nimic! Uite pentru ce a iceput sa faca economii

Publicat: 30/10/2014 | 00:04
E o cheltuitoare desavarsita! Dupa doi ani de cariera, Ruby n-are nimic! Uite pentru ce a iceput sa faca economii

Hit-ul "Stinge lumina" a facut-o vedeta si, de doi ani, se bucura de mare succes, iar concertele nu au fost deloc putine. Insa, solista nu numai ca nu s-a imbogatit de pe urma aparitiilor, ba chiar a si cheltuit tot ce a castigat.

De ceva vreme, Ruby a spus pas shopping-ului si a cheltuielilor inutile si a decis sa-si stranga toate onorariile intr-un cont. Cantareata este hotarata sa-si investeasca banii in lucruri materiale care ii sunt extrem de folositoare: permis de conducere, masina si o locuinta, satula sa tot plateasca lunar chirie.

 

Ruby

Vrea sa-si cumpere o casa

 

 Cantareata s-a mutat de cativa ani in Capitala, insa nu a reusit pana acum sa aiba propriul apartament. La inceputul carierei, bruneta a investit mult in imaginea ei, dar si in piesele pe care le-a lansat, insa nu prea mult in propriul confort. De curand, mai precis de cand a inceput sa aiba mai multe concerte, chiar si mai multe intr-o singura saptamana, iar melodiile ei se afla in topurile de radio, artista a decis sa nu mai cheltuiasca fara masura, ci sa faca economii drastice.

 

CITESTE SI:

BOMBA! Ruby este insarcinata? Fanii au ramas cu gura cascata: „Esti gravida cu Velea?”

Daca nu se pune pe treaba, Ruby va ajunge la fundul sacului. Vezi unde se duc banii artistei

 

RUBY

Multi bani ii dadea pe taxiuri

 

Pe langa haine si accesorii, Ruby a cheltuit o mica avere platind cursele cu taxi. Nu de alta, dar solista nu are permis de conducere, taxi-ul fiind cel mai la indemana mijloc de transport Desi toata lumea o sfatuieste sa faca scoala de soferi, Ruby sustine ca nu gaseste timp pentru a merge la cursuri, insa promite ca va face acest pas, mai ales ca-si doreste sa scape de aceste cheltuili in plus.

 

D.M.

Citește și...