E oficial! Dana si Iolanda Nicolaescu incep lupta pentru avere! Ce arme scoate sora regizorului chiar inainte de proces!

Publicat: 04/06/2014 | 00:15
E oficial! Dana si Iolanda Nicolaescu incep lupta pentru avere! Ce arme scoate sora regizorului chiar inainte de proces!

Regretatul Sergiu Nicolaescu a lasat in urma sa un testament, prin care toata averea ii revenea sotiei sale, Dana. Sora sa, Iolanda Nicolaescu, a contestat acest document, sustinand ca este un fals, iar acum se judeca in instanta cu fosta sa cumnata.

La inceputul anului trecut, marele regizor Sergiu Nicolaescu a parasit lumea celor vii, din cauza unor complicatii medicale. In urma sa a ramas un testament, prin care toata averea ii ramanea frumoasei sale sotii, Dana Nicolaescu.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

In acest act nu se pomenea nimic de Iolanda Nicolaescu, sora sa mult iubita si, tocmai de aceea, femeia este sigura ca este un fals. Astfel, Iolanda a intentat un process pentru stabilirea adevarului, iar primul termen va fi chiar zilele viitoare.

iolanda nicolaescu

“Nu se poate ca lucrurile sa ramana asa. Sper sa se stabileasca odata si oadata adevarul. Eu nu cred ca fratele meu ar fi uitat de mine. Nu cred asa ceva”, a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru CANCAN.ro.

Isi va dona averea unui camin de batrani

Sora regretatului regizor are deja 87 de ani si e constienta ca nu va apuca sa se foloseasca de bani, foarte mult timp, chiar daca va castiga procesul impotriva rivalei sale, Dana:

iolanda nicolaescu

“Sunt batrana, ce sa fac eu cu banii? Voi face un testament, ca dupa ce nu voi mai fi, averea sa fie donata. Jumatate unui camin de batrani si cealalta jumatate unui orfelinat de copii. Sunt foarte multi oameni sarmani care au nevoie de ajutor si vreau sa fac acest lucru pentru ei. Voi imparti averea celor saraci”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.


CITESTE SI

La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, vaduva marelui regizor pare ca si-a refacut viata!

O lume intreaga il stie sub numele de Sergiu Nicolaescu, dar regizorul avea alt nume! Am aflat exact ce scria in bulentinul lui

Sora lui Sergiu Nicolaescu nu renunta la lupta cu vaduva regizorului! Afla ce au decis judecatorii

Scrie o carte despre viata familiei sale

In ultimii ani s-au spus tot felul de lucruri despre Sergiu Nicolaescu si familia acestuia, motiv pentru care Iolanda este decisa sa scrie o carte in care sa spuna lucrurilor pe nume.

Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi anul trecut, in luna ianuarie
Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi anul trecut, in luna ianuarie

“Tot felul de oameni isi dau ca parerea despre viata mea si a familiei mele. Am auzit foarte multe minciuni despre noi, dar mai ales depre fratele meu, lucru care ma supara extreme de tare. Tocmai de aceea, am hotarat sa scriu o carte despre familia noastra, ca sa vada toata lumea cin euntem exact. Ca nu am fost adunati de pe strada sau mai stiu eu ce”, a mai declarat Iolanda Nicolaescu.

 

F. Coman
 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020