E OFICIAL! Loredana Chivu si-a gasit un nou job: e asistenta lui Florin Salam!

Publicat: 12/01/2015 | 14:51
E OFICIAL! Loredana Chivu si-a gasit un nou job: e asistenta lui Florin Salam!

Florin Salam a terminat de filmat videoclipul piesei cu care spera sa revina in forta in topuri, dupa mai multe luni in care a stat pe bara, fiind obligat de catre doctori sa ia o pauza vocala.

“Am sa scriu intr-o carte” se numeste cea mai noua piesa a lui Florin Salam. Teaserul videoclipului a reusit sa stranga 22.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore, semn ca fanii asteptau de foarte mult timp ceva nou de la manelist.

Surprizele nu se opresc aici. Loredana Chivu, ramasa recent fara job, este vedeta videoclipului si nu este deloc rolul cu care ne-a obsinuit. Fosta asistenta nu danseaza in videoclipul lui Florin Salam, ci joaca rolul unei femei care sufera din dragoste.

CITESTE SI

Asta e ultimul super-hit al lui Salam! Va fi ma sigur slagarul latino-manelistic al lui 2015, iar muza i-a fost Roxana Dobre

Florin Salam, la un pas de delir! In ce a ajuns sa isi transforme propria casa de frica interlopilor!

 

Fanii au felicitat-o

Imbracata provocator, cu o rochie neagra, Loredana traieste melodia cantata de Salam si se mandreste cu noul ei contract! Fanii au primit foarte bine aceasta veste si au felicitat-o:

loredana

“Hohooo. Ce frumoasa e. Abia astept sa o ascult. Foarte frumos refrenul”, “Este cea mai frumoasa melodie din acest an”, “Super melodia, iar tu esti foarte frumoasa”

D.C.