E prima data cand iese fara Adela! Cine i-a tinut companie lui Radu Valcan la un eveniment monden

Publicat: 16/10/2015 | 16:29
E prima data cand iese fara Adela! Cine i-a tinut companie lui Radu Valcan la un eveniment monden

Ocaziile in care Radu Valcan a fost vazut fara sotia lui la evenimentele mondene sunt destul de rare. Insa, chiar daca e singur, acesta a demonstrat ca nu are o problema cu asta si gaseste imediat cine sa ii tina companie. Imaginile vorbesc de la sine.

Radu Valcan si Adela Popescu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar atunci cand sunt invitati la un eveniment monden, cei doi merg intotdeauna impreuna. Asa ca, nu mica le-a fost mirarea celor care s-au intalnit cu actorul zilele trecute, la o prezentare de moda. Radu a venit singur la eveniment, insa, chiar daca sotia lui nu l-a putut insoti, si-a gasit repede “partenera”.

Alina Eremia si Radu Valcan au fost nedespartiti toata seara
Alina Eremia si Radu Valcan au fost nedespartiti toata seara

Intamplarea a facut ca printre invitati sa se numere si Alina Eremia, care a venit de asemenea, neinsotita. De cum s-au intalnit, cei doi s-au salutat cu un zambet si au convenit parca din priviri sa isi tina de urat tot restul serii. Cu putin timp inainte de inceperea prezentarii, Alina si Radu si-au ales doua locuri in primul rand si s-au asezat unul langa celalalt. Cei doi au privit impreuna defilarea modelelor, comentand tinutele si discutand aprins pe marginea lor.

CITESTE SI

Primele imagini de la nunta! Adela Popescu s-a maritat in mare secret cu Radu Valcan

Adela Popescu face dezvaluiri! Ce s-a intamplat cu ea si Radu Valcan in luna de miere

 

Atunci cand Alina a vorbit cu barbatul de langa ea, Radu a vrut imediat sa ii capteze din nou atentia
Atunci cand Alina a vorbit cu barbatul de langa ea, Radu a vrut imediat sa ii capteze din nou atentia

Daca ar fi sa judecam dupa imagini, putem spune ca Alina si Radu s-au simtit foarte bine impreuna, caci au zambit incontinuu si si-au povestit lucruri doar de ei stiute. Chiar daca in dreapta si la stanga lor erau si alte persoane, acestia au discutat mai mult intre ei, oprindu-se doar pentru o clipa sa socializeze si cu ceilalti invitati. La un moment dat, actorul a schimbat cateva vorbe cu un barbat ce se asezase chiar langa el, apoi i l-a prezentat Alinei si a revenit imediat la discutia cu ea.

Au avut proiecte comune

Cel mai probabil, Alina Eremia si Radu Valcan au devenit amici dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cei doi au avut pana acum mai multe proiecte comune, asa ca relatia lor este cu siguranta rezultatul orelor petrecute la filmari, acolo unde de cele mai multe ori se leaga adevarate prietenii. De altfel, acelasi tip de relatie exista si intre Adela Popescu si Alina, dar si intre ceilalti membrii ai acelorasi proiecte.

Aiana Dinu

 

Citește și...