Ea este COMOARA lui Srdjan Luchin! Stelistul are acasa o blonda care baga barbatii in boala: a fost MODEL!

Publicat: 08/08/2014 | 12:57
Ea este COMOARA lui Srdjan Luchin! Stelistul are acasa o blonda care baga barbatii in boala: a fost MODEL!

Fostul capitan al lui Dinamo, Srdjan Luchin, s-a inteles zilele trecute cu Steaua si a semnat un contract valabil doua sezoane. In schimbul sau, Steaua a platit doar 50.000 de euro.

Considerat unul dintre cei mai buni fundasi romani la ora actuala, Srdjan Luchin are cu ce se lauda nu doar pe teren, ci si acasa. Stelistul are o sotie de cinci stele, pe nume Amalia.
Srdjan a cunoscut-o pe Amelia in urma cu aproape cinci ani, pe cand evolua in tricoul lui Poli Timisoara.

luchin

A fost dragoste la prima vedere si, de atunci, cei doi sunt de nedespartit. Dinamovistul si iubita lui s-au casatorit acum doi ani si in urma cu cateva luni au devenit parinti.

luchin

Ce pasiuni are Amalia Luchin

luchin

Amelia Luchin, fosta Gaiantu, are Masterul in Managementul dezvoltarii regionale si activeaza la o companie specializata cu traducerile. In trecut, a cochetat si cu muzica, fiind solista intr-o formatie care concerta in cluburile din Timisoara, dar si cu modelingul.

A fost primit bine in vestiar

luchin

Srdjan Luchin a fost bine primit in vestiarul Stelei, iar colegii au reusit sa treaca peste faptul ca acesta a fost jucatorul lui Dinamo. Jucatorul va putea in meciurile Stelei din Champions League, sansa pe care n-a avut in perioada in care a jucat in Stefan cel Mare.

D.C.

Citește și...