Acasă » Vedete » Ei au câștigat Chefi la cuțite de la Antena 1. Cine sunt învingătorii celui mai spectaculos cooking-show

Ei au câștigat Chefi la cuțite de la Antena 1. Cine sunt învingătorii celui mai spectaculos cooking-show

De: Ileana Mlădinoiu 26/04/2023 | 07:53
Ei au câștigat Chefi la cuțite de la Antena 1. Cine sunt învingătorii celui mai spectaculos cooking-show
Andrei Olteanu este unul dintre castigatorii Chefi la cutite

Este arhicunoscut faptul că posturile de televiziune din lume concurează între ele, pentru a-și adjudeca un număr cât mai sporit de puncte rating. România nu face excepție de la această regulă de fier. Prin urmare, Pro Tv le propune fanilor săi episoade cu reale provocări, cum este „Survivor”. La rândul său, Antena 1 nu se lasă mai prejos, atunci când abordează o temă „gustată” din atât de vasta artă culinară. Astfel, acest canal tv intră în casele telespectatorilor cu un cooking-show spectaculos, original de data aceasta prin formatul său cu impact major asupra auditorului, căruia i se adaugă concurenții necunoscuți până la intrarea în competiție, unii dintre ei veniți special din țările unde lucrau temporar-Anglia, de exemplu.

Ei au câștigat Chefi la cuțite de la Antena. Cine sunt învingătorii celui mai spectaculos cooking-show

Nu mai vorbim despre juriul compus din trei mari chefi bucătari ca Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Florin Scărlătescu. Emisiunea a adus-o în rolul de moderator pe îndrăgita Gina Pistol, care a fost și prezentatoare pentru „Asia Express”, înlocuită pe perioada maternității de către Irina Fodor, revenind apoi pe platoul Antenei 1 odată cu sezonul 10.

Toate aceste referințe duc către un titlu sugestiv și atractiv totodată „Chefi la cuțite”, dat unui show ce a devenit în scurt timp, de la primul sezon, cel mai îndrăgit show culinar. În plus, Chefi la cuțite a fost desemnat de șase ori consecutiv „Cel mai bun show culinar la Premiile Tv Mania (2017-2022), pentru ca în 2017 să i se recunoască meritul de „Cel mai bun show de divertisment” la Premiile Radar de Media.

10 sezoane spectaculoase

De-a lungul celor 10 sezoane care s-au derulat din 2016, concurenții au avut de parcurs trei etape, timp în care trebuiau să gătească rețete în bucătăria emisiunii, după formatul acesteia. Alese de ei înșiși, propuse de juriu pe teme diferite, într-un interval de timp nu prea mare, însemnând una-două ore, sub ochiul atent al celor trei „ghizi” destul de exigenți și imprevizibili totodată. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au reușit să facă tot ce le-a stat în putință pentru a-și înscrie cât mai multe victorii în palmares și întodeauna s-au declarat mândri de discipolii lor.

1.Cristi Șerb

Primul sezon care a început pe 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016 l-a avut câștigător pe Cristi Șerb, membru în echipa „Argintie” a lui Chef Sorin Bontea. În vârstă de doar 22 de ani pe atunci, Cristi Șerb a trebuit să demonstreze că se poate depăși pe sine, dar mai ales pe ceilalți doi finaliști, respectiv Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș, ca bucătar într-o competiție de răsunet. „Chef Sorin Bontea este un profesionist, care m-a învățat multe”, spunea marele învingător, privind în urmă. Lui Cristi Șerb nu-i venea să creadă că a plecat acasă cu premiul pus la bătaie de 30.000 de euro, desi în sinea lui s-a văzut mereu învingător.

2.Florin Cristian Voicu

Sătmăreanul Cristian Voicu, ajutat de echipa gri condusă de Chef Florin Dumitrescu, este concurentul care l-a învins pe rivalul său Alex Bălan, deși momentele de tensiune au ajuns la cote înalte. Înșiși jurații chef Dumitrescu și Chef Bontea, care își coordonau de pe margine finaliștii, așteptau cu emoție rezultatul. Când cele trei farfurii pentru fiecare finalist au ajuns să fie analizate ca aspect și gust de cei mai buni bucătari din România, a fost un timp al voturilor care indicau egalitate între finaliști. Până la urmă, desertul a făcut diferența, iar Cristian Voicu și-a auzit numele strigat, potrivit a1.ro

La fel ca primului câștigător, 30.000 de euro i-au revenit învingătorului în aplauze, șampanie, strigăte de bucurie și îmbrățișări, bani pe care, așa cum declara, îi va folosi pentru a se întoarce în țară, deoarece lucra ca bucătar într-un restaurant din Hamburg. „Premiul mă ajută să mă întorc în ţară şi să încep o nouă viaţă!”, a spus Cristi. Chef Florin Dumitrescu l-a apreciat încă de la preselecţii, când a fost auzit spunând: „Este prima farfurie care m-a făcut să am fibrilaţii”.

3.Gianny Bănuță

De data aceasta, este rândul lui Chef Cătălin Scărlătescu să se mândrească cu al său câștigător, anume Gianny Bănuță, un bucătar din Pitești, care s-a prezentat cu cele mai bune farfurii. Pe deasupra, piteșteanul a dat dovadă de fair-play pe tot parcursul sezonului trei. „Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc echipa mov. Fără voi nu aș fi reușit. Mulțumesc Chef Scărlătescu pentru încrederea acordată. Mulțumesc, mămăița mea din ceruri. Mulțumesc celor care ați crezut în mine”, iată ce mesaj a transmis Gianny Bănuță după ce a aflat că a ajuns câştigătorul show-ului. La rându-i, ghidul său, Chef Cătălin Scărlătescu a exclamat plin de bucurie:„Sunt mândru de Gianny, bravo! Esti bucătarul de care aveam nevoie pentru finală”.

4.Andrei Cristian Oltean

A ajuns în finală şi a reuşit să câştige. Despre el se spune că a fost unul dintre cei mai nonconformişti concurenţi ai emisiunii Chefi la cuţite şi că i-a cucerit încă de la început pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. „Andrei, câștigătorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu!”, a scris Chef Bontea pe Facebook, alături de o fotografie semnificativă.

5.Bogdan Vandici

Orădeanul Bogdan Vandici povestește că a avut emoţii fiindcă văzuse cu cine concurează. „Erau chefi români cu experienţă chiar şi de 15-20 de ani, unii care lucrează în Italia şi în Anglia”. A savurat gustul victoriei şi în semn de preţuire sau, de fapt, pentru a-şi aminti de echipa albastră condusă de Chef Florin Dumitrescu, şi-a tatuat pe braţul drept un ştrumf luptător, la fel cum au făcut-o şi alţi doi coechipieri din emisiune.

6.Mihai Munteanu

Mihai Munteanu sau Munti, aşa cum i se mai spune, a avut ocazia să păşească în sezonul 6 în faţa celor trei chefi, ca să se numere apoi printre concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea. Mihai a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

7.Alexandru Comerzan

A făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a trebuit să-i înfrunte în bătălia din marea finală pe Alex Popa și Bobby Săvoiu, ambii din echipa lui Sorin Bontea. Alex Comerzan vine din Chișinău, iar de profesie este chef bucătar. „Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”, a declarat concurentul care i-a impresionat de la început pe jurați. Pentru el, emisiunea Chefi la cuțite, din punct de vedere profesional, a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat. „Eu sunt foarte mândru. Atâta muncă depusă, atâtea sacrificii, m-aș întoarce înapoi”, a mai adăugat învingătorul din sezonul 7.

8.Ionuț Georgel Belei

Ionuț George Belei este norocosul câștigător din echipa lui Sorin Bontea. Fostul concurent a rămas în memoria fanilor Chefi la cuțite omul care l-a impresionat profund pe chef Sorin Bontea, astfel încât acesta i-a oferit cuțitul de aur. La înscrierea în concurs, tânărul mărturisea că s-a întors în țară de două luni, din Germania, unde lucra ca bucătar. La final, Ionuț Georgel Belei a câștigat competiția Chefi la cuțite, sezonul 8. Mulţi i-au admirat talentul de bucătar în comentariile de pe canalul YouTube, din care alegem doar unul: „Excelent! Este singurul concurent de până acum, care a realizat ceva deosebit, sofisticat, gustos ,placut, etc., din toate punctele de vedere. A meritat acest cutit”.

9.Narcisa Birjaru

Prima femeie care a câştigat Chefi la cuţite, sezonul 9, ca elevă a lui Chef Cătălin Scărlătescu. S-a remarcat cu primul său preparat, un burger cu cartofi, făcut după propria rețetă. Pentru farfuria sa, Narcisa a primit trei cuțite din partea juraților. „Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine”.

10.Florica Boboi

Din nou o concurentă din echipa lui Sorin Bontea pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro. Florica Boboi s-a declarat mai mult decât fericită, deoarece a reușit să pună mâna pe marele trofeu. De asemenea, a demonstrat că are toate „ingredientele” necesare ca să devină bucătar de renume.

Trăgând linie şi adunând, Chef Sorin Bontea a reuşit performanţa să adune cei mai mulţi câştigători, cu cele mai multe trofee, mai exact 5 din 10, ai celui mai spectaculos cooking-show difuzat pe Antena 1.

Sezonul 11 a început în forţă pe 27 martie 2023 şi este difuzat pe Antena 1 şi Antena Play în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. De precizat că are noi reguli. Alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în arena culinară este văzut un al patrulea Chef, care va munci din greu pentru a le face concurență. Prin urmare, fiecare confruntare pentru a câștiga amuleta va avea în plus câte un jurat diferit, scrie a1.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Fost profesor de limba și literatura română și ulterior de limba franceză, având o experiență de aproape 40 de ani în învățământ. A făcut pasul către presă în anul 2004, la ziarul local Punctul pe i. A publicat articole pe diferite domenii citeste mai mult
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...