Acasă » Vedete » Ei sunt „simpaticii” care au trecut prin patul Ginei Pistol. Îmblânzitoare de fotbaliști și milionari

Ei sunt „simpaticii” care au trecut prin patul Ginei Pistol. Îmblânzitoare de fotbaliști și milionari

De: Luciana Polite 28/03/2023 | 22:40

Gina Pistol a intrat în lumea mondenă în anii 2000, odată cu apariția în Playboy. La 42 de ani, se poate lăuda cu faptul că este în atenția publicului de mai bine de două decenii. Prezentatoarea TV nu o duce rău nici în plan personal, ținând cont că are, din anul 2017, o relație cu Smiley (39 de ani) și o fetiță superbă. Fiind de multă vreme cu juratul de la PRO TV, puțini sunt cei care își mai aduc aminte cu cine s-a iubit vedeta de la Antena 1, înainte de celebrul artist.

În anul 2000, Gina Pistol și-a făcut debutul în revista Playboy, fapt ce a ajutat-o să ajungă și în alte două pictoriale, în 2006. La o distanță de doar trei ani, a fost desemnată ca fiind cea mai sexy femeie din România. Aparițiile în ipostaze fierbinți au făcut-o pe sexy-blondină să fie una dintre cele mai dorite femei, motiv pentru care mulți bărbați au încercat să fie în locul în care, acum, este Smiley.

Povestea de iubire dintre Smiley și Gina Pistol a început în urmă cu mai bine de șapte ani și le-a adus pe lume o fetiță, Josephine, care are doi ani. Chiar dacă locuiesc împreună și își formează o echipă grozavă, cei doi nu se gândesc la căsătorie.

Ținând cont că relația dintre prezentatoarea TV și juratul de la PRO TV durează de atât de mulți ani, puțini sunt cei care își aduc aminte cu cine a fost Gina Pistol înainte să se cupleze cu artistul. Pentru curioși, CANCAN.RO aduce un mic reminder. Imagini cu foștii parteneri ai blondinei, găsiți în GALERIA FOTO a acestui articol.

(CITEȘTE ȘI: Când are premiera noul sezon „Chefi la cuțite”! Gina Pistol, pentru ultima dată la cârma emisiunii: „Se complică treaba” )

Cu cine s-a iubit Gina Pistol, înainte de Smiley

Nicola

În anul 2007, prezentatoarea TV a început o relație cu Nicola. Cei doi s-au iubit timp de cinci ani, însă povestea de amor a fost presărată de certuri, împăcări și ruptura definitivă, din 2012.

Motivul, pentru care Gina și Nicola și-au separat drumurile, a fost infidelitatea. Afaceristul a fost surprins în timp ce se săruta cu o blondă, în club. Modelul nu i-a putut ierta trădarea. Mai mult de atât, după despărțire, sexy-blondina a decis să nu mai facă dragoste, decât după șase luni de relație.

Nicola si Gina Pistol au avut o relație de șase ani și plănuiau să se căsătorească. Sursă foto: CANCAN.RO

Codin Maticiuc

În urmă cu aproape 20 de ani, fosta prezentatoare de la „Chefi la Cuțite” s-a iubit cu Craiul de Dorobanți timp de un an, între 2004 și 2005. Mai mult de atât, Maticiuc susține că Gina este cea mai pasională femeie cu care a făcut amor. Bonus: este prieten bun atât cu Gina, cât și cu Smiley.

(CITEȘTE ȘI: Dovada despărțirii dintre Gina Pistol și Antena 1. Primarul sectorului 3 a dezvăluit cine va prezenta „Chefi la Cuțite”)

Ciprian Marica s-a iubit cu Gina Pistol

Pe vremea când fotbalistul juca în Germania ar fi avut o relație la distanță cu Gina Pistol. Blondina și-ar fi încălcat chiar principiul potrivit căruia niciodată nu s-ar cupla cu un jucător pentru a fi cu Ciprian Marica. Iubirea lor nu a ținut decât câteva luni.

Mihai Răduț

În ciuda diferenței de nouă ani, Gina Pistol a punctat pe listă un alt fotbalist, Mihai Răduț. Relația lor a durat doar șapte luni și s-a terminat în decembrie 2007. La vremea aceea, s-a speculat că sportivul ar fi înșelat-o, dar vedeta a venit ulterior cu declarații care contrazic ipoteza. Se pare că fix discrepanța de vârstă și viziunile diferite asupra vieții de familie au fost motivele separării.

„Eu am realizat că exista o diferență de noua ani și se vede, nu neapărat fizic. Din Thailanda, totul s-a spulberat și nu a fost vorba de o altă femeie. El nu m-a înșelat niciodată. Nu acesta a fost motivul. Cu mama lui m-am înțeles întotdeauna, la fel și cu tatăl lui. Sunt niște părinti mișto, tineri, faini. Eu știam că sunt matură. El își dorea o familie, copii, însă eu am simțit altceva. Am ținut foarte mult cu casa, eu nu ies în cluburi, în cafenele”, a declarat, atunci, Gina.

Mihai Răduț și Gina Pistol au fost iubiți / Sursă foto: CANCAN.RO

Alin Cocoș a avut o relație cu Gina Pistol

Fiul lui Dorin Cocoș a fost, timp de ani buni, partenerul fostului iepuraș din Playboy. În anul 2017, după mai multe tentative de despărțire, Alin Cocoș și Gina Pistol au pășit pe drumuri separate, la scurtă vreme după ce CANCAN.RO a dezvăluit faptul că iubitul a mers în club fără prezentatoare. Mai mult de atât, gurile rele spuneau chiar că ar fi înșelat-o. Ulterior, Gina Pistol a făcut o serie de dezvăluiri în care a precizat și motivele despărțirii. Se pare că relația lor ajunsese să fie una toxică.

„Sunt singură că o să apară persoana potrivită pentru mine la momentul potrivit. Am învăţat să fiu diplomată, dar întotdeauna greşesc amândoi oamenii. Vreau să fiu diplomată. Nu mai caut, cred foarte mult în chimie. Sunt genul de om care merge pe emoţional. Eu dacă simt, simt, dacă nu, nu. Să fie chimie, atât îmi doresc. Să fie ca mine aşa, să am ce să vorbesc cu el, să fac tot felul de tâmpenii împreună, să ne sprijinim unul pe celălalt, să nu încerce să mă schimbe, să ne completăm unul pe celălalt.

Au fost diferite motive: ori mă trezesc eu că nu e ce-mi doresc, ori îmi dau seama că devenise toxică relaţia şi ne făceam zile negre unul altuia. Când eram mai mică făceam greşeli de genul să rămân într-o relaţie de gura lumii, deşi nu eram fericită. Mi-am dat seama că-mi irosesc timpul, timpul meu. Am greşit amândoi, nu e OK faţă de omul cu care am trăit nişte momente, faţă de familiile noastre. Nu am fost părăsită pentru nimeni. Şi asta e deranjant: după toate despărţirile mele, am fost prezentată de parcă am fost lăsată pentru o altă fată mai bună şi, evident, mai frumoasă decât mine. Băi, nu sunt genul ăla de fată pe care s-o lase cineva. Aş prefera un bărbat care să-mi vină mănuşă, nu caut o tipologie anume”, declara Gina Pistol, pe vremea aceea.

(CITEȘTE ȘI: FOTO EXCLUSIV | Smiley şi Gina Pistol au „spart” banii la Milano! Cum i-am surprins în faţa unui magazin de lux)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...