El e bărbatul care și-a băgat în mormânt fetița de doi ani, după ce a făcut o depășire neregulamentară la Milcoiu. Alte 5 persoane au fost rănite

Publicat: 03/04/2018 | 22:00

Tragedie într-o familie din Orăștie! În timp ce se afla la volanul mașinii, Valentin Salcu a luat o decizie care l-a costat viața fiicei sale de doi anișori. Bărbatul a făcut o depășire neregulamentară pe raza localității Milcoiu și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. Alți cinci oameni au fost răniți în urma impactului nimicitor. Iar fiul lui Valentin Salcu a fost luat de la locul tragediei cu elicopterul SMURD.

În vârstă de 32 de ani, Valentin Salcu se afla în maşină împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiţă de 2 ani şi un băieţel de 7 ani, şi soţia sa, conform observator.tv. După ce a făcut o depășire neregulamentară, el provocat un accident cumplit pe DN 7, la km. 164, în localitatea Milcoiu, județul Vâlcea.

Aflată în stop-cardio respirator după accident, fiica lui Valentin Salcu nu a putut fi salvată de medicii sosiți la fața locului, care au declarat decesul după mai bine de o oră și jumătate de la începerea manevrelor de resuscitare.

Fratele micuței a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

Citește și...