El e Giovani Becali Mafiotu’! „Fac 140.000 de euro pe luna. 20.000 ii dau sotiei ca sa tina casa, cate 3.000 fiicelor mele”

Publicat: 20/07/2011 | 00:00
El e Giovani Becali Mafiotu’! „Fac 140.000 de euro pe luna. 20.000 ii dau sotiei ca sa tina casa, cate 3.000 fiicelor mele”
Giovani Becali are grija de familia lui ca de ochii din cap. Familist convins, impresarul se asigura in fiecare zi ca celor patru femei foarte importante din viata lui, sotia si cele trei fiice, nu le lipseste nimic.

El le da in fiecare luna bani: sotiei pentru casa si alte cheltuieli, dar si fetelor: Pamela, Andreea si Laura.

Columbianca Stella primeste de la sotul sau cate 20.000 de euro lunar. „Astia sunt banii ei, ca sa tina casa. Nu ma intereseaza ce face cu ei, cum ii cheltuie, dar garantez ca e cea mai cumpatata femeie din lume. Am citit o groaza de prostii prin ziare despre mine si Stella, dar adevarul e acela ca fara ea viata mea nu are sens”, a spus Giovani intr-o pauza publicitara la GSP TV, chestionat de un jurnalist de la Click invitat al postului de sport. Fiicele sale incaseaza si ele cate 3.000 de euro, in fiecare luna. De banii Laurei, care are doar 11 ani, se ocupa tot partenera lui de viata.

Varul lui Gigi Becali a dezvaluit cati bani incaseaza de pe urma chiriilor.

„Banii provin din chirii, in jur de 100.000 € ne intra de la cele doua case pe care le-am avut pe str. Iancu Nicolae, unde functioneaza acum British School. In rest, mai sunt cateva vile, un bloc, in astea sunt sedii de firme, o banca, dar si familii cu bani. 140.000 iau eu, 140 frate-miu. Fiecare face ce vrea cu banii lui. Par multi, dar sa stiti ca se duc daca nu esti atent, pentru ca avem cheltuieli mari: impozitele pe atatea case si terenuri, taxe si asigurari la atatea masini – totul adunat inseamna o avere. Nu ma plang, Doamne-ajuta ca atunci cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum”, a mai spus el pentru Click.ro

Citește și...