El o creşte pe fetiţa ”răpită” de la bogătaşul mexican HECTOR BITAR! Am aflat cine este iubitul până acum secret al IRINEI CRISTESCU

Publicat: 28/06/2016 | 23:45

Telenovela dintre românca Irina Cristescu şi mexicanul Hector Bitar a luat sfârşit. După câteva luni de coşmar, în care a făcut zeci de drumuri la tribunale, Irina Cristescu răsuflă uşurată. Tânăra îşi va creşte în linişte copila, departe de tatăl pe care îl consideră un om periculos, dar  a găsit omul potrivit care să-i locul tatălui micuţei.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România a filmat-o pe Irina, la mare. Femeia era împreună cu fetiţa sa, dar şi cu iubitul ei, care se arată încântat aflându-se în postura de tătic vitreg. Cosmin Ghiţă, căci aşa se numeşte bărbatul care i-a furat inima Irinei Cristescu, este foarte drăgăstos şi grijuliu cu fetiţa iubitei sale, comportându-se ca un adevărat părinte.

Irina Cristescu, la mare cu fetiţa ei, dar şi cu noul iubit. Bărbatul este foarte drăgăstos şi grijuliu cu micuţa Irinei.
Irina Cristescu, la mare cu fetiţa ei, dar şi cu noul iubit. Bărbatul este foarte drăgăstos şi grijuliu cu micuţa Irinei.

Irina Cristescu a fost căsătorită cu Hector Bitar

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani. El, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea. Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

S-au privit în ochi şi trei secunde le-au fost de ajuns pentru a înţelege ce au de făcut. S-au îndrăgostit nebuneşte şi iremediabil, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume, anul acesta ocupând poziţia a doua, după Bill Gates, cu o avere estimată la 77,1 miliarde de dolari.

Irina Cristescu a avut parte de nuntă ca în poveşti, alături de Hector Bitar.
Irina Cristescu a avut parte de nuntă ca în poveşti, alături de Hector Bitar.

Totuşi, românca nu avea nici un motiv să simtă vreo senzaţie de stinghereală într-o asemenea companie selectă şi strălucitoare pentru că şi ea provine dintr-o familie bogată, chiar dacă nu atât de bogată ca familia soţului ei.

Părinţii Irinei deţin compania Opticris

Cele trei divizii ale companiei familiei ei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji. Totuşi, chiar şi aşa, întâlnirea şi, ulterior, căsătoria cu Hector Bitar de la Pena au făcut-o pe româncă să simtă că a aterizat în centrul Paradisului. În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava.

La câteva luni după ce a născut, Irina a ‘’evadat din Paradis’’

Irina şi Hector erau fericiţi. Însă fericirea se învecinează, vai!, cu nefericirea, iar graniţa dintre cele două spaţii lăuntrice este foarte fină. La câteva luni după ce a născut-o pe Alessia, s-a întâmplat ceva ce a făcut-o pe româncă să îşi dorească să evadeze din ceea ce până atunci fusese ‘’Paradisul’’.

Divorţul a fost demarat, în mare taină, la Bucureşti. La începutul acestui an, Irina Cristescu a primit custodia fetiţei. Instanţa judecătorească a formulat o decizie definitivă în procesul dintre cei doi. Se pare că acuzaţiile lui Hector Bitar Irina Cristescu, fosta lui soţie, ar fi răpit-o pe minoră nu au fost luate în considerare de către judecători.

Astfel, Irina Cristescu a obţinut câştig de cauză, iar cererea formulată de Hector pentru ca ea să înnapoieze copilul a fost respinsă. Cu alte cuvinte, Alessia va rămâne cu mama ei, dar şi cu iubitul acesteia, Cosmin.