Elena Basescu, sejur la Londra cu cel mai tanar multimiliardar roman

Publicat: 27/10/2008 | 00:00

Fiica presedintelui face importante eforturi de a-l cuceri pe playboy-ul Rani Adamescu, care, deocamdata, nu prea da semne bune

Secretarul organizatiei de tineret a PD-L, Elena Basescu, si-a luat o minivacanta in plina „foiala” electorala. Ea si-a petrecut saptamana trecuta, cateva zile, la Londra, unde a participat alaturi de o gasca de miliardari, la ziua unui prieten. Adrian Nicolae Miercuri 22 octombrie, mezina presedintelui s-a imbarcat intr-o cursa British Airways cu destinatia Londra, unde a fost invitata la ziua unui prieten, miliardar roman, care an de an isi sarbatoreste onomastica pe malul Tamisei. Ea a fost cazata la un hotel superb, „Sheraton Park Tower”, la etajul 16, unde o camera costa undeva intre 400 si 500 de euro. Toti cei care au mai participat au venit perechi, mai putin Elena si Rani Palade Adamescu, unul dintre cei mai bogati tineri din Romania, posesorul unei colectii impresionante de masini (Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Drophead, Mercedes SLR etc.) si nu in ultimul rand al Hotelului Rex de la Mamaia. Motiv pentru care, evident, au aparut fel de fel de discutii. Prietenii comuni ai celor doi marturisesc ca Elena a pus de mult ochii pe Rani, care nu are prietena si este considerat un adevarat playboy. „Cred ca ea a venit in mare parte si pentru Rani, de care clar e atrasa. Problema este ca el nu a facut nicio miscare. In schimb e foarte ciudat de ce a venit singur, cand putea sa vina si el cu o fata ca toata lumea”, ne-a povestit un apropiat. Majoritatea invitatilor a plecat, la un moment dat, inapoi la Bucuresti, Elena, Rani si sarbatoritul cu logodnica sa ramanand inca putin. Acesta a fost un alt prilej de „susoteli”, la modul cum s-a nimerit sa ramana practic Elena si Rani impreuna. Amicii insa au precizat ca sarbatoritul, care se pare ca i-a platit excursia mezinei presedintelui, este un promotor al acestui ipotetic cuplu, aranjand lucrurile astfel ca sa se intample o data ce-si doreste tanara secretara a organizatiei de tineret a PD-L.

Au baut sampanie la Fratelli

Intr-unul dintre numerele trecute ale CANCAN, reporterii nostri au dezvaluit ca, imediat dupa despartirea de Hrebenciuc Jr., Elena Basescu a iesit intr-o seara, la jumatatea lunii septembrie, in Fratelli, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitala. Singura, Elena a fost invitata de Rani la masa lui. Toata seara, cei doi au vorbit, s-au amuzat, au baut sampanie fina si au parasit clubul in jurul orei 04.00. Cine nu i-ar fi cunoscut pe Elena si pe Rani ar fi putut spune inca de atunci ca ei formeaza un cuplu.

Citește și...