Elena Carstea a izbucnit in lacrimi la TV! Cantareata si-a revazut mama dupa trei ani de zile

Publicat: 05/03/2013 | 22:15

De cand a venit in tara, Elena Carstea nu si-a vizitat mama si a avut parte de o surpriza de proportii din partea echipei emisiunii CanCan TV.

„Nu am de ce sa fiu nelinistita. Mi-e dor de fetitele mele si sotul meu. Vorbesc odata sau de doua ori pe zi cu ei, dar vorbim mult. Ii explic ce am facut peste zi si copiii imi spun ce au facut la scoala”, a marturisit cantareata la emisiunea CanCan Tv, difuzata de luni pana joi, de la ora 22:00, la Acasa TV.

Elena Carstea

Mai mult, Elena Carstea a marturisit ca ii este dor de mama sa si nu a mai vazut-o de trei ani.

„Mi-e dor de mama, nu am mai vazut-o de trei ani. Au fost repetitii si emisiuni si nu am putut pleca. Am vorbit la telefon si i-am spus ca dupa ce termin merg la ea. Ultima data la Eurovision i-a placut foarte tare. Mama a fost foarte suparata pentru ca nu am mai cantat. De la mama am mostenit talentul, chiar daca nu a cantat. Mai sunt cateva zile si ne vedem”, a marturisit Elena Carstea.

Elena Carstea

Profira Carstea, mama Elenei, a declarat ca ii este foarte dor de fiica ei: „Abia asteptam sa vina acasa. Nu am mai vazut-o de trei ani. A fost un copil foarte zvapaiat, dar nu a facut minuni. Mai taia o rochie si cand era curata se baga in baltile cele mai mari”.

Elena Carstea

La un moment dat, in studiol emisiunii a aparut mama Elenei Carstea, iar revederea a fost foarte emotionanta: „Nu s-a schimbat mult, oricum anii o sa-si spuna cuvantul. Nu prea o ajutam la teme, si le facea singura. Primul baiat la adus pe la 25 de ani, cu care vroia sa se casatoreasca. Tatal ei era foarte strict in privinta asta. Am fost in America, e foarte frumos, dar cand ieseam pe strada nu aveam cu cine vorbi. Mai intelegeam eu engleza”.

Elena Carstea

Elena Carstea spune ca a fost o fata cuminte si a fost virgina pana la varsta de 19 ani. „Acum sa nu credeti ca am fost virgina pana la 25 de ani. Pana la 19 ani am fost. Acum vremurile s-au schimbat”, a marturisit cantareata.

Ionut Chiperi

Citește și...