Elena Ceaușescu era obsedată de amor. Ce își dorea să vadă mereu. Detalii incendiare

Publicat: 20/04/2019 | 09:56

Elena Ceaușescu era obsedată de amor! Au ieșit la iveală detalii incendiare despre interesul ascuns al soției lui Nicolae Ceaușescu în ceea ce privea partidele de dragoste.

Elena Ceaușescu era obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Soția lui Nicolae Ceaușescu le urmărea pe aceastea, punându-i pe agenții lui Ceauseșcu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, încântată să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut sa stie «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. ”Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele”, scrie în cartea „Orizonturi rosii”.

Obsesia Elenei Ceausescu nu se oprea însă aici. Soției lui Nicolae Ceaușescu îi plăcea să știe cum fac amor copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante din viața lor intimă. Și asta nu e tot! Arhitectul Camil Roguski a povestit cum Elena Ceaușescu îi făcea vrăji dictatorului pentru a fi sigură că nu va fi părăsită pentru o amantă. Acesta a povestit cum Elena Ceaușescu îi punea busuioc sub pernă soțului său, astfel încât să se asigure că acesta nu își va găsi o amantă.

„Ii punea lui Ceausescu, fara ca el sa stie, busuioc in pat. Dar nu care cumva sa afle el, ca precis o dadea afara. Ea mai mergea si la ghicitoare si facea si fel de fel de eforturi ca sa fie placuta de barbatul ei”, a povestit Camil Roguski.

Citește și...