Elena Udrea este la Madrid, unde s-a intalnit cu presedintele echipei Real Madrid

Publicat: 06/03/2012 | 00:00
Elena Udrea este la Madrid, unde s-a intalnit cu presedintele echipei Real Madrid
Elena Udrea si deputatul PD-L William Brinza se afla la Madrid, unde s-au intalnit deja cu presedintele gruparii Real Madrid, ei urmand sa aiba de asemenea intrevederi cu primarul Capitalei spaniole, Ana Botella, dar si cu reprezentanti ai comunitatilor de romani.

Potrivit unui comunicat al lui William Brinza, „presedintele comisiei parlamentare pentru romanii din afara granitelor tarii cauta solutii pentru atragerea investitorilor spanioli in Romania”.

„In acest sens, deputatul s-a deplasat la Madrid pentru a discuta cu Florentino Perez, presedintele gruparii Real Madrid. Din delegatie a facut parte si vicepresedintele PDL Elena Udrea. Cei doi oficiali romani au subliniat potentialul Romaniei pentru investitorii straini, dar si faptul ca tara noastra detine forta de munca inca ieftina, dar calificata”, informeaza comunicatul citat.

Conform unui comunicat al PD-L Bucuresti, presedintele Real Madrid, Florentino Perez, i-a spus Elenei Udrea ca datorita fotbalului a reusit sa cunoasca mai multi romani, cu unii dintre ei ramanand chiar prieten si ca a auzit foarte multe lucruri bune despre Romania si despre schimbarile produse in ultimii ani, tara noastra fiind un loc foarte bun pentru investitii.

Citește și...