Eleva lui Boureanu, prinsa cu MINCIUNICA! A fost FILMATA cu Catalin Botezatu: „Cristian este primul meu barbat”

Publicat: 23/02/2015 | 18:44
Eleva lui Boureanu, prinsa cu MINCIUNICA! A fost FILMATA cu Catalin Botezatu: „Cristian este primul meu barbat”

Adelina Mihailescu a fost timp de 7 luni iubita lui Cristian Boureanu. Au facut Craciunul si Revelionul impreuna, iar apoi, fara niciun avertisment, omul de afaceri s-a despartit de ea si s-a combinat cu o pustoaica.

Noua iubita a lui Boureanu are 18 ani si este in clasa a 11. Laura nu este insa o eleva foarte silitoare, iar in clasa a 8-a a luat nota 1 la romana si la matematica. Dezvaluirea a fost facuta chiar de Adelina, care spune ca inca il iubeste pe Cristian Boureanu.

“Cristian nu mi-a dat niciun mesaj. Este intr-o relatie acum. Eu stiu ca apreciaza ce am spus despre el. Eu nu am stat sa ii rascolesc in istoric. Am primit foarte multe mesaje dupa emisiunea de vineri. Am foarte multe amintiri de la Cristi, dar le tin pentru mine.

adelina mihailescu

De la el am primit de Craciun o bratara. Nu vreau sa para ca vorbesc din clisee, dar cele mai importante cadouri sunt cele sufletesti. Eu nu imi permit sa emit judecati de valoare despre o fata pe care nu o cunosc personal. Mi-au scris ca Laura a luat la romana si la matematica nota 1, in clasa a 8-a. Va rog sa verificati voi sursele.

adelina mihailescu

A fost la liceul Mircea cel Batran din Constanta si nu a intrat cu notele astea aici. S-a dus la un liceul particular. Nu am venit aici sa mint, asa mi-au spus unii oameni pe Facebook. Am fost indragostita de Cristian. Ma rascolesc niste amintiri cand il vad. Nu ma asteptam sa ne desparim atat de brusc. In acest moment nu am pe nimeni si nu imi doresc nicio relatie„, a spus Adelina. 

CITESTE SI

Musafir-soc pentru Cristi Borcea in puscarie! Joi seara, Valentina Pelinel a intrat camuflata la Poarta Alba, iar noi avem dovada!

Cine pleaca primul de acasa? Cum s-au stabilit termenii divortului intre Pelinel si Boureanu si ce urmeaza sa se intample cu ei…

laura botezatu

Actuala iubita a lui Boureanu, surprinsa cu Catalin Botezatu

Laura a fost filmata in vara anului trecut si cu Catalin Botezatu. Cei doi petreceau de mama focului pe plaja.

laura botezatu

Sunt in clasa a 11-a si am facut 18 ani. Cristian Boureanu este primul barbat din viata mea”, spunea Laura in urma cu doar doua zile. S-o credem pe cuvant? 

D.C.

Citește și...