Elevul care a agresat o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanța, arestat la domiciliu

Publicat: 02/11/2018 | 19:36
Elevul care a agresat o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanța, arestat la domiciliu

Elevul care a agresat o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanța a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă.

Elevul de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța care, miercuri, a agresat o tânără de 25 de ani pe terenul de sport al instituției de învățământ a fost prezentat, vineri, Judecătoriei Constanța, magistrații dispunând arestarea la domiciliu a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT A AGRESAT 4 COPII ÎN IAȘI! INDIVIDUL I-A SPART CAPUL UNUIA DINTRE EI: „ÎN CE LUME TRĂIM?!”)

Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Constanța. Tânărul cercetat este în clasa a 11-a și va împlini 18 ani peste aproximativ o lună.

Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat în acest caz după ce au văzut înregistrările făcute de camerele video ale liceului și au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe. Ei au precizat că tânăra bătută pe terenul de sport poate depune plângere împotriva agresorului în termen de trei luni de la comiterea faptei. (VEZI ȘI: PEDOFIL ARESTAT ÎN BUCUREȘTI! BĂRBATUL DE 30 ANI AR FI AGRESAT DOUĂ FETIȚE DE 11 ANI)

Pe de altă parte, într-o postare pe Facebook apărută a două zi după comiterea agresiunii, o persoană care s-a prezentat ca martor la incident a povestit că în momentul respectiv tânăra ar fi mers pe terenul de sport al liceului în căutare de droguri și, în plus, chiar ar fi fost sub influența unor astfel de substanțe în acel moment. Ea ar fi abordat un grup de elevi, cerându-le droguri, și ar fi devenit agresivă verbal, iar elevul acuzat de agresiune, încercând să o îndepărteze, ar fi lovit-o în zona pieptului. Fata a căzut și s-a lovit puternic la cap, fiind transportată la spital. După ce a primit îngrijiri medicale, ea a părăsit unitatea medicală.

Tânără de 25 de ani a suferit lovituri la cap, după un conflict cu un elev, pe terenul de sport al Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, unitate de învățământ la care studiase și ea.