Emil Boc a alergat cinci km la Crosul Companiilor – Uite-l in echipament sportiv

Publicat: 23/09/2012 | 00:00
Emil Boc a alergat cinci km la Crosul Companiilor – Uite-l in echipament sportiv
Primarul Emil Boc a alergat la Crosul Companiilor, pe o distanta de cinci kilometri, pe strazile vorasului Cluj-Napoca si a scos un timp de 26,42 de minute, la aproape zece minute de castigatorul cursei.

Emil Boc, echipat in tricou si sort, a luat startul, duminica dimineata, la cea de-a doua editie a Crosului Companiilor organizat de Asociatia Runners Cluj si Primaria Cluj-Napoca in Piata Unirii, alaturi de peste 250 de alergatori, printre care si mai multi angajati ai municipalitatii.

„Important este sa faci miscare, as vrea sa termin acest cros, daca reusesc sa parcurg cinci kilometri e un lucru bun. Vom vedea. Am incercat sa fac joi seara un pic de alergare in Parcul Babes, am facut febra musculara, atata am reusit. Sper sa nu ma afecteze acum la alergat. M-am incalzit, deja am dat jumatate din energie jos. Sper sa raman pana la sfarsitul celor cinci kilometri. Nu mi-am propus sa termin intr-un anumit timp, in primul rand imi propun sa termin cei cinci kilometri”, a spus Emil Boc, care a avut numarul de concurs 259.

Castigatorul crosului a avut un timp de 17,50 minute. Toti participantii care au trecut linia de sosire au primit medalii din partea organizatorilor.

Citește și...