Emil Boc a demisionat: „Mi-am depus mandatul, am luat decizia pentru a detensiona situatia din tara, nu ma agat de putere”

Publicat: 06/02/2012 | 00:00
Emil Boc a demisionat: „Mi-am depus mandatul, am luat decizia pentru a detensiona situatia din tara, nu ma agat de putere”
Premierul Emil Boc i-a anuntat, luni, pe ministri ca a decis sa depuna mandatul Guvernului.

„Am depus mandatul deoarece nu ma agat de putere, pentru mine conteaza mai putin daca mai raman in functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii. (…) Aceasta stabilitate economica a tarii trebuie aparata cu orice pret! Si spun ca niciun pret nu este prea mare platit de un politician sau de politicieni pentru a apara ceea ce romanii au castigat cu munca si cu suferintele lor. (…) In acesti ani de guvernare am luat decizii extrem de grele. Vreau ca romanii sa stie ca au fost luate nu pentru ca am dorit, ci pentru ca a trebuit. (…) Stiu ca prin masurile pe care le-am luat, v-am necajit pe multi dintre dvs., dar in vreme de criza iei decizii cu capul si nu cu inima”, a spus Boc.

Citește și...