Eminescu si Veronica Micle comunica dincolo de moarte. Schimba impresii si mesaje siropoase pe Facebook. Vezi aici ce isi spun!

Publicat: 15/01/2013 | 16:13
Eminescu si Veronica Micle comunica dincolo de moarte. Schimba impresii si mesaje siropoase pe Facebook. Vezi aici ce isi spun!

Astazi se implinesc 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. Evenimentul a fost cinstit printr-o suita de intalniri si spectacole care au loc in toate orase mari ale tarii, dar si pe o retea de socializare unde a avut loc un fenomen ciudat.

Am trait sa o vedem si p-asta! Poetul Mihai Eminescu si Veronica Micle, marea sa dragoste, au reluat comunicarea si isi spun din nou vorbe dulci, dragastoase. Desi cei doi au decedat in anul 1889, Eminescu in luna iunie, iar iubita sa, pe 3 august, la nici 50 de zile de la moartea poetului, cei doi se converseaza ca si cum ar fi inca in viata.

Acest lucru este posibil insa doar pe reteau de socializare Facebook unde, un utilizator care detine o pagina cu numele poetului, a primit in urma cu cateva zeci de minute, un comentariu de la fosta sa mare iubire. Este vorba despre un pasaj dintr-o scrisoare scrisa in urma cu peste 164 de ani de veronica Micle.

Haios este faptul ca postarea a fost pusa de un utilizator care foloseste chiar numele Veronicai Micle, ceea ce da impresia ca cei doi converseaza in mediul virtual.

Eminescu

Nu-i asa ca indiferenta mea ti-a rupt inima, inima plina de mine, dar il iau pe Dumnezeu ca martor ca nu era o indiferenta reala; aceasta raceala simulata nu era decat o contrabalasare la dragostea ta imensă pe care o afisai fara incetare”, spune Veronica. Iar facebook-istul Eminescu ii raspune in aceeasi nota: „Veronică, draga Veronica, cand nu m-ei mai iubi, sa stii ca mor. Iti scriu tarziu pentru ca abia alaltaieri m-am mutat. Veronica draga, au n-am fost noi prea fericiti intr-o lume, in care fericirea nu poate exista? Este in lume asta destul loc pentru atata iubire cata o avem?”, spune utilizatorul Eminescu.

Simona Odorhean

Citește și...