Emma Coronel, soția faimosului ”El Chapo”, a creat o pagină de Instagram pentru el. Incredibil câți urmăritori are!

Publicat: 24/10/2018 | 15:03
Emma Coronel, soția faimosului ”El Chapo”, a creat o pagină de Instagram pentru el. Incredibil câți urmăritori are!

Emma Coronel, soția faimosului ”El Chapo”, a creat o pagină de Instagram pentru el, iar numărul urmăritorilor a trecut de 25.3 k. Celebrul Lord al Drogurilor din Mexic se află în pușcărie, iar soția sa, fostă regină a frumuseții, are pretenția de a-l transforma nu numai într-o vedetă, ci și într-o victimă. Incredibiul sau nu, audiența de care se bucură pagina respectivă este uriașă.

Soția lui El Chapo postează fotografii cu acesta, scriind diferite mesaje în dreptul lor. În weekend, Emma Coronel a postat o fotografie în care temutul El Chapo apare în timpul unui ritual. În dreptul fotografiei, soția lui El Chapo a scris:

”Nici înălțimea, nici greutatea, nici mușchii și nici frumuseșea nu te fac un mare om. Numai inima și umilința te pot face așa”, a scris ea, adăugând și haștagul #elchapo, ca și cum acele cuvinte nu ar fi altceva decât un citat din temutul traficant care este acuzat că a ordonat uciderea a mii de persoane.

El Chapo
(foto – Mail Online)

CITEȘTE ȘI: GESTUL DISPERAT AL LUI EL CHAPO! CE A FĂCUT CEL MAI MARE TRAFICANT DE DROGURI DIN LUME!

Emma Coronel, soția faimosului ”El Chapo”. Lordul Drogurilor, mândru tată de familie

Săptămâna trecută, soția lui El Chapo a postat și o fotografie ”de familie” în care acesta apare în postura de tată iubitor și grijuliu. Bineînțeles că nu a lipsit un alt citat din… El Chapo.

”Viața este trecătoare și trebuie să profiți cât mai bine de ea”. 

Din câte știu procurorii, El Chapo a știut să trăiască foarte bine. Făcând bani din droguri și fiind nemiloc cu toți cei care i-au stat împotrivă.

El Chapo și familia
(sursa foto – Mail Online)

CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE FIII BARONULUI DROGURILOR, EL CHAPO, A FOST RĂPIT!