Este ea noua iubita a lui Mihai Radut!? Cu ce bruneta a fost surprins fotbalistul si ce au facut impreuna

Publicat: 19/10/2014 | 17:03

A jucat 43 de meciuri in tricoul Stelei, iar din luna iulie s-a intors la Pandurii, echipa unde a dat cel mai bun randament. Mihai Radut s-a accidentat saptamana trecuta si nu s-a putut antrena, insa a avut cu ce sa-si umple timpul.

Este un adevarat cuceritor si este foarte atenta la cum se imbraca. Atunci cand conjuctura o cere, stie sa fie elegant, casual sau sport, iar rare sunt momentele cand il vezi singur. Fostul jucator al Stelei, Mihai Radut, este foarte pretentios cand vine vorba de alegerea camasilor si nici nu poate lua o decizie de unul singur.

Radut nu se poate hotari ce camasi sa probeze
Radut nu se poate hotari ce camasi sa probeze

Zilele trecute, fotbalistul Pandurilor a fost surprins de catre paparazzi CANCAN.RO in timp ce arunca o privire intr-un magazin de haine dintr-un mall din Capitala. Pentru a fi sigur ca face cele mai bune alegeri, mijlocasul a rugat o prietena sa-i tina companie. Se poate ca bruneta din imagini sa fie noua lui cucerire dupa despartirea de Alina (ex A.S.I.A.). Cei doi au dat cateva ture de magazin, s-au uitat, au studiat, insa fotbalistul nu a probat nimic.

Sa fie oare bruneta din imagini noua cucerire a fotbalistului?
Sa fie oare bruneta din imagini noua cucerire a fotbalistului?

Fata care l-a insotit a incercat sa-i dea cateva sfaturi, insa nu a parut foarte interesat de oferta magazinului. Nu s-a dat batut cu una cu doua asa ca a pornit in cautarea altor magazine. Paparazzi s-au tinut dupa el insa nu a mai intrat in niciun magazin. A primit cel mai probabil un telefon important, iar apoi a parut ca se grabeste spre iesire.

Fostul stelist a primit un telefon important
Fostul stelist a primit un telefon important

Radut se grabeste sa plece din mall
Radut se grabeste sa plece din mall

CITESTE SI

Inainte de a ajunge la Grigoras, Radut a luat masa in oras! Meniu de fuga pentru fostul stelist

Mihai Radut face MARCAJ strans la o cantareata celebra! Paparazzi l-au prins in fapt! Vezi ce faceau in mall
 

S-a despartit de Alina ex A.S.I.A.

Radut era cu 7 ani mai tanar decat Alina
Radut era cu 7 ani mai tanar decat Alina

Mihai Radut s-a despartit in urma cu cateva saptamani de Alina Crisan (ex A.S.I.A), dupa o relatie care a durat doar cateva luni. Din cate se pare, cei doi au aflat ca nu prea au lucruri in comun. Cantareata nu avea nicio treaba cu fotbalul pe care il practica fostul ei iubit si nici macar nu venea la meciuri. La scurt timp dupa despartire, Alina a fost surprinsa in timp ce petrecea intr-un club de pe litoral in compania lui Cristian Boureanu.

D.C.

Citește și...