Este insarcinata! Cumnata lui Pepe si-a facut un test de sarcina in direct! Cine este tatal? “Pestele”, Belmondo sau Satana?

Publicat: 05/01/2015 | 22:58
Este insarcinata! Cumnata lui Pepe si-a facut un test de sarcina in direct! Cine este tatal? “Pestele”, Belmondo sau Satana?

La doar o luna dupa ce s-a logodit cu Cristi , Loredana Pastrama si-a facut un test de sarcina in direct si a aflat ca este insarcinata. Anuntul a fost facut chiar de Adelina Pestritu.

Loredana a declarat ca are simptome de ceva timp, insa nu isi facuse inca un test de sarcina. A ales sa il faca luni seara, bruneta mergand in culise impreuna cu Adelina Pestritu.

Chiar coprezentatoarea a fost cea care a interpretat rezultatul testului. “Daca acesta arata doua linii, atunci este insarcinata! Si, intr-adevar, Loredana! Apar doua linii, deci este insarcinata!”, a declarat Adelina.

Loredana Pastrama

Problemele au aparut in momentul in care unul dintre barbatii cu care a fost Loredana in ultima vreme a fost nevoit sa isi asume paternitatea. Nici logodnicul Cristi, nici Satana nu au vrut sa recunoasca faptul ca acest copil ar putea fi al lor.

“Dupa ce ai fost in seara aia la manele nu te-ai gandit ca omul poate e potent si te poate lasa gestanta?“, i-a reprosat Cristi Loredanei Pastrama.

Loredana Pastrama

“Acum esti tare-n gura? In noaptea aia nu vorbeai, taceai si faceai!”, a spus Madalin, poreclit “Satana”.

“Sunt insarcinata, stii foarte bine ca nu pot sa fac intrerupere de sarcina. Trebuie sa accepti!”, i-a spus cumnata lui Pepe logodnicului sau.

Loredana Pastrama

Cumnata lui Pepe a calcat stramb la numai cateva zile dupa ce i-a spus da lui Cristi. Barbatul a aflat ca bruneta a calcat stramb si il stie pe cel cu care a facut-o. De cealalta parte, si acesta a recunoscut, insa acum cand au vazut rezultatul testului de sarcina, toti dau bir cu fugitii.

R.O.