Eugen Cristea si-a transformat garsoniera in muzeu! Actorul este innebunit mai ceva ca o femeie dupa…

Publicat: 25/01/2014 | 21:02

Actorul care a scris istorie in televiziune, dupa 1990, cu emiisunea “Feriti-va de magarus”, a povestit pentru Cancan.ro ca dincolo de dragostea pentur scena, se ascunde una pentru colectiile de haine si accesorii.

Eugen Cristea are putin peste 60 de ani, insa actorul este plin de energie, planuri si … obsesii. Pentru colectii, spune el. Casa lui, care se afla la doi pasi de Teatrul National, arata ca un mic bazar colorat din care nu te-ai da plecat pana nu auzi povestea fiecaruia dintre obiectele care i-au umplut toate casa.

Desi i-a iubit, Eugen Cristea a recunoscut ca nu si-a dorit copiii
Desi i-a iubit, Eugen Cristea a recunoscut ca nu si-a dorit copiii

La fel a facut Eugen Cristea si cu garsoniera de la etajul cladirii unde locuieste, loc in care a locuit mama actorului, iar acum spatiul arata intocmai ca un muzeu!

Garsoniera actorului arata ca un muzeu

De departe obiectele care au ocupat majoritatea lucrurilor care i-au ocupat spatiul il reprezinta obiectele de artizanat pe care le-a cumparat de-alungul carierei sale, cand a fost nevoit sa traverseze toate continetele. Bufnite sau elefanti, ceasuri, farfurii, masinute, toate sunt ingrijite si appreciate de Eugen Cristea precum niste comori.

Eugen Cristea a scos de la naftalina magarusul care a facut istorie in televiziune

Are o colectie de pantofi

Pesemne ca perioada lui de glorie, in care a prezentat emisiunea “Feriti-va de magarus”, a ramas una dintre cele mai frumoase din cariera sa, actorul a colectionat chiar si magarusi din plus, pe care fie i-a primit de la admiratori, fie i-a achizitionat el din pura placere.

Eugen Cristea pastreaza o amintire draga de la tatal sau
Eugen Cristea pastreaza o amintire draga de la tatal sau

Actorul recunoaste insa ca are o slabiciune care de regula o auzim numai din gura femeilor. Si-anumele hainele si pantofii.

“Am boala costumelor, boala blugilor, boala pantofilor! Nu cred ca am mai multi pantofi decat of emeie. Dar pentru un barbat mi se pare multe 50-60. Avem peste 10.000 de chiibrituri. Asta este un catelus, un buldog, adus de tatal meu de la Stalingrad. Tata a fost veteran de razboi”
, povesteste Eugen Cristea.

(M.A.)