Exatlon made în România! O familie din Maramureș și-a amenajat în grădină o copie fidelă a circuitului din Republica Dominicană

Publicat: 07/03/2018 | 14:35

Exatlon made în România! Exatlon este urmărită de milioane de oameni din întreaga țară și îi ține pe români de fiecare dată cu sufletul la gură. Nu numai în Republica Dominicană se joacă cele mai tari probe, ci și în Arieșul de Pădure, județul Maramureș.

Inspirati de show-ul difuzat la Kanal D, câțiva fani ai emisiunii s-au luat întrecere cu prietenii și au improvizat cu uneltele avute la dispoziție probele din cadrul Exatlon. În curtea din spatele casei, sătenii au improvizat cu cauciucuri, bucăți de gard și labirinturi construite din bucăți de lemn. Mai mult, aceștia au improvizat și un drapel, pe care au scris “Exatlon Aries“. Imaginile au făcut furori și au devenit virale pe rețelele de socializare.

Exatlon Aries de Padure(2)

Posted by Gogan Alexandru on 7 Martie 2018

Exatlon România este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 și este prezentată de Cosmin Cernat. Un număr de concurenți, atât vedete, cât și oameni obișnuiți sunt împărțiți în două echipe:Echipa Faimoșilor (vedetele) și Echipa Războinicilor (oamenii obișnuiți).

Fiecare echipă fiind situată într-o locație diferită. Aceștia vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihică. Săptămânal aceștia se luptă în probe pentru recompense, unde premiul constă în mâncare, probe pentru casă și proba pentru imunitate (Jocul de Arenă).

Echipa care câștigă Jocul de Arenă este salvată, în timp ce echipa pierzătoare trebuie să nominalizeze trei coechipieri pentru eliminare. Din start, este protejat acel concurent care a întrunit cele mai multe puncte până în acel moment. Acesta face și o propunere de eliminare. Un al doilea concurent va fi protejat după o nouă serie de jocuri în cadrul echipei care își face propunerile de eliminare. Acesta nominalizează și el un coechipier care să iasă din competiție. În urma voturilor celorlalți concurenți rămași, se alege cel de-al treilea concurent propus spre eliminare.

Cei trei mai au o șansă de a fi salvați de public. Telespectatorii își vor putea vota în timpul concursului concurentul favorit, aducându-l tot mai aproape de marele premiu de 100.000 de euro. În timpul difuzării emisiunii vor fi comunicate intervalele de timp în care sistemul de votare este activ. Așadar, pentru a ajunge cât mai departe în concurs, concurenții vor avea și misiunea de a atrage cât mai mulți susținători de partea lor prin modul în care își pun în valoare calitățile sportive, dar și personalitatea. Fiecăruia dintre concurenți îi va fi atribuit un cod, ce va putea fi folosit în timpul votării, după cum va fi făcut anunțul chiar în timpul difuzării emisiunii.

Va exista un singur mare câștigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro.

Citește și...