EXCLUSIV! Mesajul primit de colegii Alinei Ciucu în această dimineaţă! Când au deschis email-ul, au început să plângă

Publicat: 14/12/2017 | 11:05

Colegii Alinei Ciucu de la compania multinaţională Genpact au avut parte de un mesaj tulburător din partea companiei în momentul în care au deschis căsuţa de e-mail în această dimineaţă. O parte dintre aceştia au început să plângă atunci când au citit mesajul. (CITEŞTE ŞI: Declaraţii în exclusivitate obţinute de CANCAN.ro. Fratele criminalei de la metrou rupe tăcerea: ”Ne teroriza, iar în urmă cu două săptămâni…”)

„Suntem foarte îndureraţi să auzim că a murit colega noastră Alina Ciucu şi am vrea să transmitem condoleanţele noastre sincere familiei sale. La etajul al treilea, în camera Lean&Digital veţi putea lăsa un mesaj, împărtăşi o memorie sau vă veţi putea ruga pentru colega noastră.

Am pierdut un prieten drag şi un coleg valoros. Să se odihnească în pace!

Echipa Genpact”, este conţinutul mail-ului pe care colegii Alinei Ciucu l-au primit. (CITEŞTE ŞI: Noi informaţii înfiorătoare în cazul crimei de la metrou. Primele rezultate ale autopsiei Alinei Ciucu, tânăra împinsă pe şinele morţii)

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a murit după ce a fost împinsă pe şinele de metrou de Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani. Criminala ar fi bolnavă psihic, rudele sale mărturisind că suferea de depresie şi că s-a tratat de psihiatrie. (CITEŞTE ŞI: Ţi se rupe sufletul! Ultimele cuvinte ale Alinei, tânăra ucisă la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia…”)

Recomandarea CIAO.RO