Ţi se rupe sufletul! Ultimele cuvinte ale Alinei, tânăra ucisă la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia…”

Publicat: 13/12/2017 | 15:11

Unul dintre martorii care au privit îngroziţi ultimele clipe de viaţă ale Alinei Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului, a povestit care au fost ultimele cuvinte rostite de aceasta. Victima s-a luptat să trăiască, după ce a fost aruncată de Magdalena Şerban de pe peron.

Citeşte şi: Noi informaţii înfiorătoare în cazul crimei de la metrou. Primele rezultate ale autopsiei Alinei Ciucu, tânăra împinsă pe şinele morţii

O femeie care a fost de faţă la crima de la metrou a mărturisit că Alina Ciucu a ţipat şi a strigat după ajutor, însă, nimeni nu i-a sărit în ajutor, pentru că metroul tocmai intrase în staţie. Cu toate astea ea a reuşit să se prindă de peron, însă, criminala a lovit-o cu sălbăticie cu piciorul şi a aruncat-o în faţa metroului care venea cu viteză.

Citeşte şi: Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”

„A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A ţipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Daca încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor”, a povestit o martoră pentru Ştirile Kanal D.

Citeşte şi: Imagine şocantă cu tânăra ucisă în staţia Dristor! Era prinsă sub metrou şi nimeni nu a putut să o ajute…

La scurt timp după ce a împins-o pe Alina Ciucu pe şinele morţii, asasina de la metrou a coborât dintr-un autobuz de noapte, apoi a fost reţinută de cinci poliţişti.

Citeşte şi: Declaraţiile poliţiştilor care au arestat-o pe criminala de la metrou. Cum a reacţionat când a fost prinsă

Potrivit ancheatoilor, Magdalena Şerban părea speriată şi dezorientată.

Citeşte şi: „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la…” Mesajul halucinant postat de criminala de la metrou pe Facebook! Isi acuza fratele de viol

Informaţii despre crima înfiorătoare de la metrou

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Citeşte şi: Declaraţii în exclusivitate despre crima care a şocat România! Primele imagini cu victima de la metrou

Asasina, spun poliţiştii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian. Magdalena Şerban, presupusa criminală, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Totul despre crima înfiorătoare de la metrou. Detalii cutremurătoare din anchetă! Victima a încercat să iasă disperată de sub şinele de tren, însă…

Recomandarea CIAO.RO