Loading the player...

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, publică primele imagini de la nunta lui Mihai Bobonete.  Cârciumarul din Las Fierbinţi a pus lacătul pe uşă pentru câteva zile şi a plecat la Vama Veche să se însoare cu femeia cu care se iubeşte de mai bine de 20 de ani,  şi cu care are doi copii.
 

Mihai şi Cătălina s-au cununat civil în urmă cu 14 ani, iar sâmbătă şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu, însă ceremonia a fost una atipică. Mirii nu au purtat pe cap coroana, aşa cum se obişnuieşte, iar preotul a sfinţit doar inelele de logodnă şi le-a pus pe deget. Ca naşi, Bobiţă i-a ales pe Octavian Strunilă, colegul său de la ”Jocuri de celebritate” şi pe soţia acestuia. Înainte de slujba religioasă, pe Mihai Rait, Adrian Vancică, Oana Mareş şi Dragoş Săbăreanu, soţul ei, i-a lovit foamea, aşa că n-au mai aşteptat masa de la restaurant şi s-au descurcat pe cont propriu. S-au urcat în maşină şi s-au dus direct la un restaurant pescăresc din 2 Mai ca să mănânce. La final, Oana s-a luat cu mâinile de cap când a văzut nota de plată! Cel mai probabil pentru că era mai mică decât se aştepta. În acest timp, Mihai Mărgineanu era preocupat de look-ul său pentru a dat cât mai bine la nunta bunului său prieten. ”Ardiles” a ieşit pe balcon urmat de soţie, care a început să-i aranjeze hainele, fiind atentă la fiecare detaliu. Tot pe balcon a ieşit şi Bobonete, care privea marea din balcon, în timp ce soţia sa îmbrăca rochia albă.(CE VESTE A PRIMIT OCTAVIAN STRUNILĂ)

Bobonete şi Mărgineanu au luat o gură de aer înainte de ceremonia religioasă
Bobonete şi Mărgineanu au luat o gură de aer înainte de ceremonia religioasă

În jurul orei 19.00, mirii şi prietenii acestuia s-au strâns la piscina hotelului, iar la scurt timp şi-a făcut apariţia şi preotul. Deşi toată ziua a plouat în Vama Veche, cei doi soţi au avut noroc şi nu au fost nevoiţi să stea cu umbrelele deasupra capului. Semn de sus, ar spune unii! Poate părea ciudat, însă Bobiţă şi Cătălina nu au purtat pe cap coroanele, aşa cum este tradiţia. S-au mulţumit doar cu inelele, pe care le-a sfinţit preotul.
După ce şi-au jurat credinţă, miri şi invitaţii au intrat în restaurant, acolo unde s-au pus pe petrecut, iar printre cei mai în vervă nuntaşi s-a numărat şi Amalia Năstase, dar şi Marius Moga cu Bianca Lăpuşte. La restaurant a apărut şi Oana Mareş, care a ratat cununia. Şi cum mâncarea a fost pregătită de chef Bontea, cu siguranţă n-au existat plângeri. Poate doar în privinţa băuturii, şi asta dacă Adrian Vancică şi-a luat în serios rolul din ”Las Fierbinţi” şi a ”ras” toate sticlele de pe masă. (VEZI CUM ARATĂ SOŢIILE ACTORILOR DIN LAS FIERBINŢI)

 

 

Citeste despre:mihai bobonete nunta, las fierbinti nunta


Share On Facebook