Exclusiv | Soţul cântăreţei era la doar câţiva metri mai încolo. Am fotografiat-o pe Anda Adam îmbrăţişată în parc cu…

Publicat: 24/09/2017 | 00:00

Anda Adam a avut o viaţă tumultuoasă, iar copilăria ei a fost marcată de despărţirea părinţilor. A compensat, însă, regretele, întemeindu-şi propria familie, alături de Sorin Nicolescu şi de fetiţa lor, acum în vârstă de doi ani, Evelin. Artista mai avea, totuşi, un gol în suflet, unul pe care, recent, a reuşit să îl umple, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a fost de faţă la momentul extrem de fericit pentru ea.(VEZI ŞI: ANDA ADAM, cu fetiţa în Dubai! Fanii nu s-au abţinut în comentarii: "Te consider…")

Anda Adam a suferit mult, mai întâi după tatăl ei, care a divorţat de mama ei când artista era adolescentă şi a plecat din România, tocmai în Australia. Mama a lăsat-o în grija unei mătuşi şi a plecat şi ea în SUA, unde s-a recăsătorit, dar mariajul nu a mers tocmai bine.

(CITEŞTE ŞI: Anda Adam şi-a schimbat look-ul în cel mai recent videoclip, iar fanii au rămas uimiţi. “Nu mi-am dat seama că…”)

Nu s-a întors decât în vizită, iar Anda a învăţat, încet, încet, să se descurce fără părinţi. Revederea cu ei nu are, totuşi, cum să fie altfel decât extrem de emoţionantă. Tatăl vedetei a revenit recent în România, în vizită ce-i drept, pentru că are şi el o familie în Australia.

Anda Adam, într-un moment special

CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, i-a întâlnit pe Anda Adam şi tatăl ei, la plimbare, într-un parc din Capitală. Aşa cum se observă în imagini, afecţiunea dintre tată şi fiică este deopotrivă firească şi impresionantă. Anda a fost ţinută în braţe de tatăl ei tot timpul cât s-au plimbat pe aleile parcului.

(VEZI ŞI: ANDA ADAM a fost atacată pe scenă! Vedeta, la un pas să fie rănită:’’Sunt dezamăgită…‘’)

Sorin a fost şi el în apropiere, dar a preferat să nu le strice momentul şi a stat deoparte, venind în apropierea lor doar când Anda s-a întâlnit cu nişte cunoştinţe. Sorin a păstrat o relaţie deschisă cu socrul său pentru că acesta pare să-l aprecieze, iar membrii familiei reunite arată că se simt foarte bine împreună.

Cine are mai multe detalii despre subiect este rugat să ne scrie pe adresa de e-mail: pont@cancan.ro.

Citește și...