Există 10 suspecți în cazul fetiței ucise din Baia Mare, iar doi sunt principali. Unul dintre ei a fost eliberat recent din penitenciar

Publicat: 04/05/2018 | 15:05

Exista 10 suspecti în cazul fetiței de 5 ani din Baia Mare care a fost violată și apoi ucisă, dar numai doi sunt principali. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Toți au fost audiați de către oamenii legii. (CITEȘTE ȘI: CRIMA DIN BAIA MARE. LOVITURĂ DE TEATRU! AU FOST FĂCUTE ANALIZELE AND! CINE A OMORÂT-O PE FETIȚA DE 5 ANI)

Unul dintre suspecți a fost eliberat recent din penitenciar după ce, prin 2006-2007 a omorât o fetiță la Baia Sprie, adică tot în partea aceea a țării. Fetita de acum a fost gasită dezbracată de la brâu în jos, iar arma crimei a fost o caramidă, găsită lângă cadavru. Suspectul și-a lovit victima în cap de mai multe ori, pe restul corpului nefiind găsite alte urme de violență.  (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR De asemenea în trupul neînsuflețit al victimei s-a găsit și lichid seminal de la autor, iar probele sunt încă la București, la Institutul Național de Criminalistică.

Fetița a fost găsită chiar de frații ei mai mari

Micuţa Estera a fost ucisă în seara zilei de luni, 30 aprilie, într-o clădire dezafectată de la periferia oraşului Baia Mare, aproape de imobilul în are locuia cu familia ei. Fetiţa plecase să se joacă afară, pe la orele amiezii şi nu s-a mai întors acasă. A fost găsită fără viaţă, în apropiere de locuinţa lor, în zona fostului combinat chimic din Baia Mare, într-o clădire dezafectată. Cei care au găsit-o au fost chiar fraţii ei mai mari. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL CRIMEI DIN BAIA MARE, UNDE O FETIȚĂ A FOST VIOLATĂ ȘI UCISĂ CU BESTIALITATE)

 

 

Citește și...