Explozie puternica intr-un bloc din centrul Bacaului. O persoana a fost grav ranita! Ce se intampla in aceste momente!

Publicat: 11/11/2014 | 11:36
Explozie puternica intr-un bloc din centrul Bacaului. O persoana a fost grav ranita! Ce se intampla in aceste momente!

O explozie puternică s-a produs, marţi dimineaţă, într-un bloc din Bacău. In urma deflagraţiei un bătrân de 85 de ani a fost grav ranit. Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc din zona Pieţei Nord a municipiului Bacău, în urma acumulărilor de gaze de la reţeaua de distribuţie din imobil.

explozie

”Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, iar echipele de la E.ON au întrerupt alimentarea cu gaze şi energie electrică a imobilului. În interiorul locuinţei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 85 de ani, care a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru a se realiza transferul bătrânului la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Citeste si

EXPLOZIE puternica intr-un bloc din Galati! O femeie a fost ranita grav!

Pericol de explozie, pe Autostrada Soarelui! Circulatia a fost deviata din motive de siguranta

Citește și...