Fă ce zice părintele, nu ce face el! Beţii, femei şi scandaluri. Altfel, Boureanu pozează într-un tată model

Publicat: 18/09/2016 | 18:45

Viaţa lui Cristian Boureanu s-a schimbat total după divorţul de Valentina Pelinel. După două căsnicii eşuate, fostul politician a început să se poarte cam la fel ca adolescenţii care nu îşi mai ascultă părinţii: cluburi, beţii, femei şi scandaluri. Asta în condiţiile în care deţinea custodia exclusivă a fiicei sale.

În ultimii doi ani, Boureanu a dus acasă multe femei şi chiar puştoaice de liceu. Chiar dacă diferenţa de vârstă dintre unele iubite şi fiica lui sunt doar de câţiva ani, Boureanu nu s-a sfiit să petreacă vacanţele împreună. Vă prezentăm un material video exclusiv cu cel care susţine că este un tată bun… Chiar dacă din când în când mai apelează la violenţă sau jigneşte cu apelative pe care niciun copil n-ar trebui să le audă din gura unui părinte.

În ultimii doi ani de zile, Boureanu a adus acasă chiar şi puştoaice de liceu. Cel mai concret exemplu e Laura Dincă
În ultimii doi ani de zile, Boureanu a adus acasă chiar şi puştoaice de liceu. Cel mai concret exemplu e Laura Dincă

După vreo doi ani de scandaluri şi bătăi cu mai mulţi chelneri, preselecţiile ţinute prin cluburi şi propriile aşternuturi, Boureanu a ales, în sfârşit, sa rămână cu Laura Dincă. Apropiată de vârsta propriului copil, Boureanu susţine că Laura e cea care i-a deschis ochii în privinţa comportamentului fiicei sale. Până atunci, Boureanu pare să fi avut ochi doar pentru viaţa lui personală iar acum s-a trezit cu probleme pe cap… cam aceleaşi prin care a trecut şi el în tot acest timp.

Citește și...