Fabulos! Cum a reacționat Simona Gherghe când a fost confundată cu Alessandra Stoicescu

Publicat: 15/03/2019 | 12:34

Însărcinată în șapte luni și jumătate, Simona Gherghe a fost confundată cu Alessandra Stoicescu, care a anunțat de curând că este gravidă cu primul copil. Prezentatoarea de la “Acces Direct” a reacționat în public, iar mesajul transmis de ea este fabulos. Fanii vedetei de la Antena 1 au râs cu lacrimi.

Citește și: Mega-surpriză la Antena 1! Cu cine va fi înlocuită Simona Gherghe la “Acces Direct” după ce a anunțat că pleacă

Cum a reacționat Simona Gherghe când a fost confundată cu Alessandra Stoicescu

Confuzia unui internaut a fost făcută la poza pe care Simona Gherghe a făcut-o în cadrul ediției de ieri de la “Acces Direct”. Prezentatoarea și-a făcut un selfie în timp ce ținea un pahar cu licoarea neagră preferată de cei mai mulți oameni. În dreptul fotografiei, ea a scris: “Cafeaua fără cofeină și pufuleții sunt de baza în sarcina asta ??#29weekspregnant #thirdtrimester #pofte #pozadela5 #simonagheghe #antena1”.

Printre numeroasele mesaje pe care le-a primit imediat se numără unul de la un bărbat pe nume Dan, care i-a spus: “Sunteți foarte frumoasă doamna Sandra Stoicescu”. Reacția Simonei Gherghe a venit imediat după cum se poate vedea în galeria foto; prezentatoarea de la Antena 1 i-a răspuns: “Dane, mulțumesc?????”, amuzată de confuzia făcută de acesta.

Citește și: Alessandra Stoicescu a aflat sexul bebelușului: “Prima joacă de-a ședința foto”

Internauții s-au amuzat și ei copios de încurcătura făcută de unul dintre domni. Și în timp ce unii dintre fanii Simonei Gherghe i-au urat naștere ușoară, alții i-au transmis că abia așteaptă să o revadă în platoul de la “Acces Direct”.

“Dane, ai încurcat gravidele, e Simona Gherghe ?”, “Foarte frumoasa și sarcina ușoară și te îmbogățești nu mai ești Simona Gherghe ești Sandra Stoicescu??????”, “Dane, este doamna Simona Gherghe, ați greșit Instagramul”, “Naștere ușoară, doamna Simona! Vă îmbrățișam cu drag!?❤️”, “Ești o profesionistă, Simona, aștept să revii la tv” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au cunoscut la serviciu

Nașii de cununie ai Alessandrei Stoicescu sunt Gabriela Firea, primarul Capitalei și fosta colegă de muncă, împreună cu soțul acesteia, Florentin Pandele, primarul din Voluntari. “Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, a declarat Alessandra Stoicescu la un an după ce a devenit mireasă.

Citește și...