Mega-surpriză la Antena 1! Cu cine va fi înlocuită Simona Gherghe la Acces Direct după ce a anunțat că pleacă. Astăzi e ultima zi

Publicat: 15/03/2019 | 09:52

Azi, 15 martie 2019, Simona Gherghe intră în concediu prenatal și este nerăbdătoare să își încheie pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului, dar și să petreacă mai mult timp cu fetița ei, Ana Georgia. Toate acestea se vor întâmpla  odată cu încheierea ediției din această după-amiază a emisiunii “Acces Direct”. De asemenea, fanii prezentatoarei de la Antena 1 își doresc să știe cine va modera “Acces Direct” cât timp ea va lipsi de pe micile ecrane.

Simona Gherghe, înlocuită în trecut de Mirela Vaida, Mara Bănică, Dan Capatos și Mihai Morar

Se știe de ceva vreme că astăzi, Simona Gherghe va prezenta pentru ultima dată “Acces Direct” înainte să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta de la Antena 1 este însărcinată în 29 de săptămâni și oficial, de azi, ea va intra în concediu prenatal. Mulți s-au întrebat cine îi va lua locul pe scaunul din platoul cunoscutei emisiuni, însă, deocamdată, acest lucru nu se știe. Și asta pentru că anunțul oficial va fi făcut chiar de frumoasa moderatoare în cadrul ediției de astăzi de la “Acces Direct”.

De-a lungul timpului, Simona Gherghe a fost înlocuită la “Acces Direct” de Mirela Vaida, Mara Bănică, Dan Capatos și Mihai Morar. Fosta moderatoare de la “Totul pentru dragoste – La bine și la greu” a prezentat emisiunea în locul Simonei Gherghe când aceasta a devenit prima dată mămică, însă cum și Mirela Vaida urmează să nască pentru a treia oară, cu siguranță nu va fi înlocuitoarea cunoscutei prezentatoare.

Citește și: Însărcinată în luna a 9-a, Mirela Vaida a susținut ultimul concert înainte să nască. Ce ținută superbă a îmbrăcat artista

Vă reamintim că Mara Bănică, Dan Capatos și Mihai Morar au moderat “Acces Direct” în urmă cu trei ani, după ce Simona Gherghe a suferit o operatțe de apendicită care evoluase în peritonită. Totul s-a întâmplat în luna aprilie 2016. Ieri, viitoarea mămică de băiețel a postat o poză făcută în platoul emisiunii pe care o prezintă. “Cafeaua fara cofeina si pufuletii sunt de baza in sarcina asta 😂🤰#29weekspregnant #thirdtrimester #pofte #pozadela5 #simonagheghe #antena1”, a scris prezentatoarea de la “Acces Direct” pe pagina ei de Instagram.

Simona Gherghe este însărcinată în 29 de săptămâni

“O să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar, pe de altă parte, mă bucur că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat când o să apară şi bebe doi”, a declarat Simona Gherghe pentru Antena Stars.

Simona Gherghe a devenit mamă la 39 de ani

Simona Gherghe prezintă emisiunea “Acces Direct” și, dacă, până în toamna acestui an, ea a moderat singură show-ul, acum i s-a alăturat Alex Velea. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. La o lună distanță, ea a devenit mamă. Fiica ei a venit pe lume pe 23 mai 2017 și a primit numele Ana Georgia.

Citește și...