Familia perfecta! Dana Marijuana s-a impacat cu iubitul si sunt mai fericiti ca oricand! Din „tablou” nu lipseste nici tatal ei!

Publicat: 11/08/2013 | 12:05

Rau cu rau, dar mai rau e fara rau! Probabil ca asta si-a spus si Dana Coteanu, ex- "Marijuana", dupa despartirea de iubitul ei. Acum cei doi s-au impacat si asteapta sa devina parinti!

Ca tabloul sa fie complet, tatal fostei cantarete a renuntat la „ghimpele” pe care il avea impotriva iubitului fiicei sale si pare sa nutreasca sentimente mai bune fata de el.

Tatal Danei, Ion Coteanu, a trecut peste suparare si s-a impacat cu iubitul fiicei sale
Tatal Danei, Ion Coteanu, a trecut peste suparare si s-a impacat cu iubitul fiicei sale

Cu atat mai mult cu cat in curand va deveni bunic si e de dorit ca nepotul sau nepoata sa beneficieze de o atmosfera armonioasa. Cei trei isi continua asadar afacerea de familie si ii putem admira la treaba, la mare, in timp ce vand obiecte vintage, gablonturi si talismane norocoase.

Dana Coteanu - ex- Marijuana - si-a instalat tarabele cu marfuri la mare si vinde alaturi de tatal si iubitul ei
Dana Coteanu – ex- Marijuana – si-a instalat tarabele cu marfuri la mare si vinde alaturi de tatal si iubitul ei

Dana Coteanu mai are putin si devine mamica pentru a doua oara, asa ca tatal si iubitul o menajeaza si muncesc ei mai mult. Se pare ca marfa celor trei, insirata pe mai multe masute, atrage destui curiosi, mai ales ca este atat de diversa.

In octombrie, fosta artista va aduce pe lume cel de-al doilea copil
In octombrie, fosta artista va aduce pe lume cel de-al doilea copil

De la bratari si lucruri hand-made, Marijuana a extins oferta, adaugand carti, tablouri si obiecte care plac colectionarilor. Din imagini se vede ca fosta hip-hop-erita este multumita, pentru ca zambeste mai des ca inainte. Ce-i drept, familia a trecut prin mai multe scandaluri pana sa ajunga la linistea de azi. Cel mai teribil a fost intre tatal si iubitul Danei, batranul acuzand ca fiica lui nu are conditii sa traiasca decent langa barbatul pe care si l-a ales. „L-as strange de gat daca l-as vedea”, ameninta la acea data Ion Coteanu. Din fericire, el a depasit momentul si l-a reprimit in sanul familiei pe Sebi.

 

G.A.

Citește și...