Fără limite! Tânărul din Dolj vine cu o nouă rugăciune scandaloasă: ”Să moară toți românii și să rămână nevestele lor țiganilor”

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 15:03
Fără limite! Tânărul din Dolj vine cu o nouă rugăciune scandaloasă: ”Să moară toți românii și să rămână nevestele lor țiganilor”

Tânărul de 28 de ani care a uimit o țară întreagă după ce a intrat în biserică și s-a filmat rugându-se ca toți țiganii să fie feriți de noul coronavirus, iar românii să moară a alertat din nou autoritățile române.

Bărbatul din Dolj a intrat de această dată unde este clopotnița și s-a rugat ca toți românii să moară, iar nevestele lor să rămână țiganilor.

„Să moară toţi românii şi să rămână nevestele lor ţiganilor. Domnului să ne rugăm!”, a spus tânărul în timp ce trăgea de clopot şi se uita împrejur să nu fie prins de cineva.

Şi aceste imagini au ajuns în atenţia poliţiştilor doljeni.

CITEȘTE ȘI: TRAGIC. Un bebeluş de doar cinci luni a murit înecat cu mâncare: E o familie cu

„Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia unei alte înregistrări video realizată de bărbatul de 28 de ani, din Cetate, în care acesta profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Întrucât, din verificările efectuate a rezultat faptul că una dintre filmări a fost realizată pe data de 5 aprilie a.c., pe lângă sancţiunea de 200 de lei aplicată conform Legii 61/1991, poliţiştii au mai aplicat o amendă în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvant IPJ Dolj.