Fashiontv Romania, evenimente incendiare la Viena pentru promovarea turismului romanesc

Publicat: 06/09/2014 | 20:09
Fashiontv Romania, evenimente incendiare la Viena pentru promovarea turismului romanesc

Dupa doua luni in care a organizat, la foc continuu, spectacole de anvergura in statiunea Mamaia, Fashiontv Romania se afla la Viena pentru a continua actiunile de promovare a turismul romanesc.

Pe parcursul ultimelor doua luni, spectacolele extraordinare organizate de Fashiontv Romania in Mamaia au fost punctul de atractie al litoralului romanesc.

fashion tv

Evenimente spectaculoase precum Romanian Fashion Weekend, concursul international Fashiontv Black Sea Model Awards, transmis live in 193 de tari din intreaga lume prin intermediul postului Fashiontv, sau Carnavalul Mamaia, un show devenit emblema frumoasei statiuni de la malul Marii Negre, au atras peste 40.000 de turisti pe editie. Mamaia a devenit, astfel, prima statiune din Europa care a oferit turistilor spectacole gratuite, pe tot parcursul sezonului estival.

fashion tv

Proiectele Fashiontv Romania pentru promovarea turismului romanesc continua la Viena. In acest weekend, Nelu Ion Mirea, producator general al Fashiontv International, se afla la Viena, unde vor avea loc cateva evenimente de anvergura la Fashion Cafe, cea mai fashion destinatie din capitala Austriei.

fashion tv

In spectacol vor fi prezente castigatoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, dar si alte modele Fashiontv Romania, care vor prezenta la Viena colectiile brandurilor romanesti Atmosphere si Cielle, intr-un show exclusiv marca fashiontv Romania.

Citește și...