Fata din Fălticeni care şi-a ucis tatăl a stat două zile închisă în casă cu cadavrul lângă ea! Detalii ŞOCANTE

Publicat: 13/11/2017 | 14:31
Fata din Fălticeni care şi-a ucis tatăl a stat două zile închisă în casă cu cadavrul lângă ea! Detalii ŞOCANTE

Fata de numai 17 ani din Fălticeni, care şi-a ucis tatăl cu toporul, a stat două zile închisă în casă, cu cadavrul lângă ea. Fapta adolescentei a fost descoperită de fratele tatălui, care a venit să vadă ce se întâmplă cu acesta.


Detalii şocante ies la iveală despre crima oribilă din Fălticeni! Poliţiştii judiciari au stabilit că afaceristul a fost omorât în intervalul 8-10 noiembrie, ceea ce înseamnă că fiica acuzată că l-a ucis a stat în casă cu cadavrul de miercuri până vineri, când crima a fost descoperită.

Viorel Acîrnăresei a fost găsit mort vineri seara, după ce fratele lui a mers să vadă ce se întâmplă cu cei doi. Bărbatul şi-a găsit nepoata afară, iar când a întrebat-o unde este tatăl ei, aceasta a luat-o la fugă.

Fata a fugit în barul VIP al tatălui său, unde s-a închis într-o încăpere, împreună cu câinele său.

De aici avea să fie ridicată de mascaţii poliţiei, de la Serviciul Acţiuni Speciale.

„Pe la 11 jumate spre 12 noaptea au venit poliţia, pompierii şi o salvare SMURD. Fata era închisă în interior. Nu voia să iasă, avea şi un câine luat cu ea. Când au deschis uşa mascaţii câinele a sărit pe cei care erau în interior. Fata era speriată, când au luat-o mascaţii răcnea , au urcat-o în  ambulanţă şi au plecat”, a relatat Ionel Crihan, care se afla în zona localului VIP  vineri noapte, potrivit monitorulsv.ro.

 

Citește și...