VIDEO | Fata lui Sile Cămătaru și-a botezat copilul. Petrecere monstru fără respectarea măsurilor impuse de pandemie

Publicat: 21/08/2020 | 10:58
VIDEO | Fata lui Sile Cămătaru și-a botezat copilul. Petrecere monstru fără respectarea măsurilor impuse de pandemie

Fata lui Sile Cămătaru și-a botezat ieri copilul, într-un restaurant de lângă București. Zecile de invitați prezenți la petrecere nu au respectat măsurile impuse de pandemie. 

Fiica lui Sile și partenerul ei, Manu Bombardieru, și-au botezat copilul fără să respecte restricțiile pe care autoritățile le-au impus din cauza Covid-19. Marea petrecere din clanul Cămătarilor a avut loc azi-noapte.

Citește și: DANI, FIUL LUI SILE CĂMĂTARU, SUSȚINE CĂ ESTE UN ADEVĂRAT CUCERITOR. “CE IUBIȚI VOI CU HAINE PE ELE, EU LE-AM…”

Nu s-a purtat deloc mască 

Grandiosul eveniment a avut loc în interiorul unui restaurant din Bragadiru și nimeni nu a purtat mască. Petrecerea a fost transmisă chiar live, pe rețelele sociale. 

Invitații au depăşit cu mult numărul maxim admis de 50 de persoane și s-au înghesuit în local, unde „a plouat” cu dedicații şi cu bani peste lăutarii veniți să cânte la petrecere, scrie Libertatea.

„Păi au fost o groază de maneliști, de la Leo de la Kuweit, la Țzancă Uraganul, Cristi Mega ori Frații de Aur. Numai formațiile lor au în jur de 10 lăutari”, a spus un personaj prezent la eveniment.

Până la această oră, autoritățile nu au oferit detalii despre măsurile luate după eveniment sau în timp ce era în desfășurare, însă cineva ar fi sunat la 112 și ar fi anunțat că sunt peste 50 de oameni în restaurant.

NU RATA: FIUL LUI SILE CĂMĂTARU S-A CĂSĂTORIT! CE ROCHIE A ALES FOCOASA BRUNETĂ ÎN ZIUA CUNUNIEI CIVILE