Ce a făcut fiul lui Sile Cămătaru după ce a scăpat de pușcărie! E uluitor cât riscă

Publicat: 09/07/2020 | 10:39
Ce a făcut fiul lui Sile Cămătaru după ce a scăpat de pușcărie! E uluitor cât riscă

A condus fără permis și s-a trezit cu o nouă condamnare! Este vorba despre Dani Balint, unul dintre fiii temutului interlop Sile Cămătaru. Magistrații nu i-au dat ”pușcărie”, dar Dani tot nu este mulțumit.

CITEȘTE ȘI: DANI BALINT, FIUL LUI SILE CĂMĂTARU, ȘI-A AFLAT SENTINȚA. CE A PĂȚIT DUPĂ CE A LOVIT UN PIETON ȘI A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Este, de altfel, pentru a doua oară în doar câteva săptămâni când Dani Balint conduce fără permis. Și este prins. „Stabileşte pedeapsa de patru luni închisoare în sarcina inculpatului BALINT VASILE DANIEL, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce, în data de 30.11.2019. Amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, este decizia judecătorilor, potrivit spynews.ro.

Ce a făcut fiul lui Sile Cămătaru după ce a scăpat de pușcărie

Fiul lui Sile Cămătaru a atacat sentința la Curtea de Apel București. Cu toate că, în mod normal, nu poate primi o pedeapsă mai mare decât cea prevăzută de sentința atacată, Dani Balint ar putea avea parte de o surpriză, iar magistrații să dispună rejudecarea dosarului. Iar în această situație s-ar putea trezi cu o condamnare reală la închisoare.

NU RATA: DANI, FIUL LUI SILE CĂMĂTARU, JUBILEAZĂ! DECIZIA LUATĂ DE JUDECĂTORI

Dani primise o pedeapsă cu suspendare, într-un alt dosar, și a fost obligat să achite cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 de lei. „Condamnă pe inculpatul BALINT VASILE-DANIEL la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a conduce autovehicule, pe durata pedepsei principale”, deciseseră, atunci, judecătorii.