Fetita aruncata de mama din taxi, pe podul Grant, coplesita cu daruri de Mos Nicolae! A uitat de incidentul socant din octombrie

Publicat: 06/12/2012 | 23:00
Fetita aruncata de mama din taxi, pe podul Grant, coplesita cu daruri de Mos Nicolae! A uitat de incidentul socant din octombrie

 

 

Mos Nicoale a venit si la Maia Alexandra, fetita aruncata din taxi pe Podul Grant chiar de mama ei. Micuta, care a petrecut prima sarbatoare in noua familie, nu a gasit in ghetute o nuielusa, ci din contra ea a primit multe jucarii si dulciuri.

Mosul Nicolae, tatal ei Ovidiu Bugariu, ne-a spus ca Maia a fost extrem de incantata de cadouri, iar la un momet dat a inceput sa verifice si punga verisoarei sale ca nu cumva ea s afi primit mai multe dulciuri.

Maia si Ovidiu Bugariu

“E prima sarbatoare petrecuta in noua familei, alaturi de bunici, matusa si verisoara ei. A fost foarte incantat si uimita de tot ce a primit. Ea a mai gasit in ghetute si o bratara de aur cu numele ei gravat, a fost de la matusa. I-am luat jocuri de logica, carticele, creioane si carte pentru colorat, precum si o papus ape care a primit-o inainte de Mos Nicolae. De altfel, psihologul ne-a spus ca este foarte bine dezvoltata pentru varsta ei. Le urez tuturor celor care au fost alaturi de mine si de fetita mea sarbatori fericite”,ne-a povestit tatal ei.

Maia si Ovidiu Bugariu

Maia Alexandra are acum un an si sase luni, iar pe 10 decembrie va mai “imbatrini” cu o luna. Pe de alta parte, mama micutei, fosta grefiera la Curtea de Apel Oradea, se afla in continuare sub tratament de specialitate, dupa gestul socant facut in urma cu doua luni, cand si-a aruncat copilul din masina, sustinand ca e urmarita de personajele negative din filmele de actiune. 

(Alex Saulea)

Citește și...