Fie painea cat de rea, tot mai buna-i in… America! Cum le “rasfata” tara lor adoptiva pe Maria Ciobanu sau pe Valentina Pelinel

Publicat: 22/03/2014 | 15:53

Tot mai multe vedete aleg sa capete dubla cetatenie, pentru a se bucura de privilegiile pe care ti le ofera un astfel de statut. Maria Ciobanu, Anamaria Prodan, Valentina Pelinel si Ovi sunt cativa dintre cei care au fost adoptati si de alta tara.

Sunt celebri in Romania, insa, peste hotare, sunt tratati ca niste necunoscuti. Tot mai multe vedete autohtone aleg sa paraseasca Romania, pentru a se stabili in strainatate. Altii aleg sa isi cumpere proprietati peste hotare, ori sa isi deschida diverse afaceri, pentru a obtine cetatenia. Odata deveniti cetateni straini, vedetele noastre se bucura de diferite provilegii:
 

Maria Ciobanu traieste linistita in SUA

Interpreta de muzica populara este cetatean roman, iar de cativa ani buni a capatat si cetatenie americana. De altfel, mai bine de jumatate de an, Maria Ciobanu locuieste in SUA, alaturi de fiica sa.

Maria Ciobanu

Pentru simplul fapt ca este cetatean al Statelor Unite, cantareata incaseaza lunar o pensie de 750 de dolari, desi nu a contribuit niciodata cu bani catre stat.

 

Valentina Pelinel are un apartament de 1 milion de dolari in Manhattan

Inca de cand era o pustoaica, Valentina Pelinel a plecat din Romania, luand cu asalt toate capitalele modei. Dupa cativa ani, ea a ajuns in America, unde s-a si stabilit timp de cativa ani, avand acum dubla cetatenie.

Valentina are un mod de viata foarte sanatos
Valentina are un mod de viata foarte sanatos

Fostul manechin petrecere foarte mult timp in America si detine acolo un apartament luxos, de aproape un milion de euro. Pentru ca a obtinut cetatenia, ea nu va mai trebui sa isi faca griji pentru viza, obtinuta, de altfel, destul de greu de romani.

 

Anamaria Prodan face afaceri cu imobiliare in America

Sexy impresara este cetatean american inca din adolescenta, mama sa, Ionela Prodan detinand numeroase proprietati in SUA inca de la inceputul anilor 90. Astazi, Anamaria Prodan castiga cei mai multi bani din afacerile imobiliare pe care le are in America si de care se ocupa sora ei, Anca.

anamaria prodan

Ana detine opt case situate in zone rezidentiale, pe care le inchiriaza cu cate 10.000 de dolari fiecare, pe luna. Astfel, la sfarsitul unui an, impresara este mai bogata cu aproximativ un milion de euro numai din chirii.

CITESTE SI:

Anamaria Prodan, rasfata ca o regina de ziua ei! Vezi aici ce cadou de 20.000 de euro a primit sexy impresara de la sotul ei!

Vesti bune despre Valentina Pelinel! Modelul a putut sa faca asta, pentru prima oara dupa accidentul de la schi!

I s-a interzis sa se intoarca in Romania, daca mai vrea sa traiasca! Vezi aici cine o tine sechestrata pe Maria Ciobanu, in SUA!

 

Ovi a fost votat la Eurovision de conationalii norvegieni!

Desi s-a nascut din doi parinti romani, Ovi a copilarit si a studiat in Norvegia, motiv pentru care are dubla cetatenie. In adolescenta, el s-a intors in Romania, dorind sa se remarce in muzica in tara sa natala.

Paula Seling si Ovi sunt ajutati de un milionar roman
Paula Seling si Ovi sunt ajutati de un milionar roman

In 2010, Ovi si Paula Seling au fost alesi sa reprezinte Romania la Eurovision si, in urma prestatiei impecabile, ei au primit punctaj maxim din partea Norvegiei. Atunci, eu s-au clasat pe locul al treilea in concurs, performanta deosebita.

Claudia Balan

 

Citește și...