Fiica lui Catalin Crisan ii calca pe urme tatalui! Daria a urcat pe scena si a uimit juriul unui concurs

Publicat: 01/10/2014 | 22:29

Fiica lui Catalin Crisan, Daria, a urcat pe scena unui concurs pentru copii. Desi are 14 ani, adolescenta a demonstrat cu varf si indesat ca a mostenit o zestre foarte importanta de la parintele ei.

Daria a venit la un concurs televizat, in juriul caruia s-a aflat si Antonia. Viitoarea “mamica-jurat” a fost foarte incantata sa o vada pe fiica lui Catalin Crisan etalandu-si calitatile vocale chiar in fata ei.

Catalin Crisan

Catalin Crisan

“Esti foarte talentata! Se vede ca iubesti ceea ce faci si ca iti doresti sa fii cantareata! Ai atitudine, esti frumoasa, le ai pe toate! Bravo!“, a fost reactia Antoniei, dupa ce Daria si-a incheiat reprezentatia.

Catalin Crisan

Fiica lui Catalin crisan a fost insotita la concurs de mama ei, Lucia Bubulac si de fratiorul sau mai mic.

Catalin Crisan

CITESTE SI:

Catalin Crisan este in genunchi! Ce a ajuns acum sa faca din disperare sperand ca va primi cateva milioane de lei vechi!

Catalin Crisan, declin de proportii! Unii fac bani grei dupa ce se separa, dar in cazul lui e pe dos! A ramas si fara…

Mai are o fiica

Catalin Crisan si medicul Alina Cupsa au decis sa divorteze la nici trei ani de la casatorie. Cei doi s-au separat inca de acum un an si au stabilit toate detaliile despartirii.

Catalin Crisan

Catalin Crisan si Alina Cupsa au impreuna o fetita, iar custodia acesteia se va imparti intre cei doi. “Este un divort de comun acord, suntem tutori comuni si vom avea amindoi grija de cea mica”, a declarat Catalin Crisan, in vara.

R.O.

Citește și...