Fiica lui Piturca, gest obscen, ca fotbalistii! De obicei asta fac doar barbatii cand ii lasa… suspensorul

Publicat: 29/06/2014 | 12:10
Fiica lui Piturca, gest obscen, ca fotbalistii! De obicei asta fac doar barbatii cand ii lasa… suspensorul

Sa fii fata de fotbalist nu e tocmai lucru bun! Sansele sa preiei din gesturile "baietesti", deloc potrivite de altfel pentru o doamna sau domnisoara, sunt cu mult mai mari! Evident, nu in toate cazurile! Fiica lui Piturca, in schimb, confirma regula!

Cateva fotografii surprinse de paparazzi Spy cu Claudia Piturca nu fac decat sa confirme zicala din popor conform careia aschia nu sare niciodata departe de trunchi. Tanara mamica nu este, nici pe departe, cea mai eleganta femeie din lume si, asta nereferindu-ne neaparat la tinuta vestimentara, ci la gesturi. Am zarit-o pe Claudia in cel mai nefericit moment…atingandu-se insisnt in zona intima. Gest preluat, am zice, de pe la fotbalistii pe care tatal ei ii antreneaza. 

Fiica lui Piturca a fost surprinsa in timp ce se scarpina in zona intima
Fiica lui Piturca a fost surprinsa in timp ce se scarpina in zona intima

Intr-o tinuta aparent neglijenta, fiica selectionerului a iesit de curand cu copilul, pe strada, la joaca. Nici prin cap nu i-ar fi trecut ei ca ar putea cadea prada obiectivului unui aparat foto. Din nefericire pentru ea, chiar asa s-a intamplat, iar postura in care a fost surprinsa nu poate decat sa o deserveasca.

Claudia Piturca

Cu toate acestea, ea nu si-a slabit nici macar o clipa triunghiul intim, cautand pesemne, cu mare interes, miraculosul punct G, la fel cum, odinioara, tatal ei, in calitate de fotbalist, cauta punctul de la 11 metri. Iar daca ar fi sa ne luam dupa mimica fetei ei, am zice ca incercarea ei a esuat.

Cativa metri mai incolo si fiul ei, in varsta de trei ani si jumatate, facea cam acelasi lucru, insa nu in aceeasi zona. Din contra chiar, ceva din zona posterioara parea sa-l incomodeze pe micut.

Claudia Piturca

De remarcat este insa si faptul ca fiica lui Piti nu s-a stresat sa se refaca complet dupa nastere, chiar daca fericitul eveniment a avut loc tocmai acum aproape patru ani. Claudia arata acum de parca abia ar fi iesit din maternitate.

Gesturile obscene sunt destul de dese printre vedete

Fiica lui Piturca nu este insa singura care a fost prinsa in off side de paparazzi Spy. Au fost vedete mult mai mari care n-au avut nicio taina, la capitolul gesturi, in plina strada.

Si alte vedete au fost surprinse in off side
Si alte vedete au fost surprinse in off side

Mai multe detalii si fotografii gasiti in Revista Spy sau pe site-ul www.spy.ro.

CITESTE SI:

Fata lui Victor Piturca si-a botezat copilul

Victor Piturca, in culmea fericirii! Fiica lui s-a casatorit! Uite cum arata imbracata intr-o rochie de mireasa cu cristale

A.A.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...