Final tragic pentru un om de afaceri din Piatra Neamt! Barbatul, sotia si fiica acestora au decedat in urma unui grav accident

Publicat: 05/09/2014 | 17:49

Un cunoscut om de afaceri din Piatra Neamt, sotia si fiica lui au murit in urma unui grav accident rutier, petrecut in noaptea de miercuri spre joi. Fiul acestuia a ajuns in coma la spital.

Radu Livezeanu Boatca, in varsta de 43 de ani, se intorcea impreuna cu familia dintr-o vacanta in Bulgaria. Mai avea cateva zeci de kilometri pana acasa, cand totul s-a curmat brusc.

In comuna Gheorghe Doja, din judetul Bacau, omul de afaceri, care conducea masina, se pare ca a adormit la volan, iar autoturismul s-a izbit brusc de un cap de pod. In urma impactului, omul de afaceri, sotia sa, Iustina, in varsta de 43 de ani si fiica acestora au decedat.

Baiatul celor doi, in varsta de numai 11 ani, a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Bacau, in coma. Se pare ca, in cursul zilei de joi, Tudor si-ar fi revenit din starea in care a fost adus la unitatea sanitara, potrivit Ziarului Ceahlaul.

Accident

Martorii povestesc ca au iesit imediat din case, cand au auzit zgomotul facut de masina care s-a izbit de pod. Initial, sotia omului de afaceri si fiica acestora traiau, insa au ramas prinse intre fiarele masinii. Medicii au incercat sa le resusciteze timp de o ora, insa ele au decedat chiar in timpul manevrelor.

Se pare ca acul vitezometrului s-a oprit la 80 km/h, iar la fata locului nu exista urme de franare.

Probleme in afaceri

Radu Livezeanu Botca era patronul unei cunoscute firme din Piatra Neamt, care anul trecut a intrat in faliment. Acum doi ani, omul de afaceri a fost pus sub urmarire de DIICOT pentru aderare la grup infractional, evaziune fiscala si spalare de bani. In cele din urma, el nu a fost trimis in judecata.

Pe 7 august 2014, Tribunalul Neamt a constatat ca toate masurile restrictive impuse omului de afaceri nu mai erau valabile, astfel ca Livezeanu avea dreptul de a parasi tara. Din pacate, a avut liber pentru ultima vacanta din viata sa…

R.O.
 

Citește și...